free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Γιώργος Παπαϊωάννου αντί Σιδέρη στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας

Στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαϊωάννου βρήκαν οι άνθρωποι του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας τον εκλεκτό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Σιδέρη.

Η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να κλείσει έναν από τους καλύτερους και πιο ελπιδοφόρους προπονητές της Ανατολικής Αττικής, κάνοντας βεβαίως και την οικονομική υπέρβαση. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου, που σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τον Πρωτέα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρίσκεται περίπου μια δεκαετία στους πάγκους… Έχει εργαστεί κυρίως σε ομάδες της Α’ κατηγορίας (αλλά και της Β’), περνώντας με επιτυχία από Λαυρεωτική, Παλλαυρεωτικό, Σαρωνικό, Ολυμπιακό Λαυρίου, Δόξα Κορωπίου, Κορωπί και Μαρκό. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο (Α’ Εθνική με Πανελευσινιακό), με πέρασμα και από την Εθνική Νέων. Η νέα πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Παπαϊωάννου είναι ο Πρωτέας, τον οποίο θα προσπαθήσει να οδηγήσει στην άνοδο, που είναι και ο μοναδικός στόχος της διοίκησης…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας δημοσίευσε ο Γιάννης Σιδέρης. Ο νεαρός προπονητής ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, τονίζει αναλυτικά: «Είμαι υπερήφανος που εργάστηκα στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε και από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πρωτέα και να πετύχει τους στόχους του».

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Ατλαντίς: Ευχαριστίες σε γιατρούς και νοσηλευτές…

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team