free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Επέστρεψε στον Παλληνιακό ο Κούνας

Μόλις έξι μήνες έμεινε μακριά από το… σπίτι του ο Άγγελος Κούνας.

Ο ικανότατος κεντρικός χαφ, που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Θύελλα Ραφήνας, συμφώνησε σε όλα με τον Παλληνιακό και επέστρεσε στην ομάδα από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. 

Η προσθήκη του 22χρονου άσου ενισχύει αφάνταστα την Παλλήνη, με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα να βάζει στην φαρέτρα του ένα παιδί το οποίο γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια και μπορεί να προσφέρει πολλά άμεσα με την ποιότητα του. Να θυμίσουμε πως η επιστροφή του Κούνα δεν είναι η μοναδική, καθώς ο Παλληνιακός έχει πάρει πίσω (από την Ατλαντίδα) τον Δημο Μαργιέτη.

Στο μεταξύ, στο κοιμητήριο Παλλήνης έγινε η κηδεία του Νίκου Αραχωβίτη, ιστορικού στελέχους του Παλληνιακού (αγωνιζόταν στην ομάδα τουλάχιστον για μια 20ετία), που υπηρέτησε και ως παράγοντας επί σειρά ετών (τον θυμόμαστε ως γενικό αρχηγό προ 10ετίας, με προπονητή τον Δήμο Τσιμιλιώτη). Πατέρας του τερματοφύλακα Ηλία Αραχωβίτη, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, παρακολουθούσε όλα τα παιχνίδια της ομάδας που αγάπησε και εργαζόταν στα ΕΛ.ΤΑ. Σε ηλικία 60 ετών έφυγε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Αήττητου-Παλληνιακού στα Σπάτα, αφού υπέφερε από καρκίνο. Πολύς κόσμος στην κηδεία του, εξέφρασε την συμπάθεια και αγάπη του προς τον Νίκο Αραχωβίτη.

 

Related posts

Τα Γλυκά Νερά έλυσαν την συνεργασία τους με Βατίστα και Γιουβανέλλη

Abola Team 3

«Ζωντανός» στην μάχη» της παραμονής

Nάσος Φακίδης

Κλήρωση Α’ ΕΠΣΑΝΑ!

Abola Team