free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έχω 20 ισάξιους παίκτες»

 

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας με αφορμή το επιβλητικό 6-0 επί της ΑΕ Αίγινας.

 

 

 

Τον ενθουσιασμό του για την ευρεία νίκη και την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην ΑΕ Αίγινας εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών των «ροσονέρι» μιλώντας στο «Abola.gr» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος από την συνολική εμφάνιση και την ευρεία μας νίκη! Η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποδίδιε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι αναδεικνύεται στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις! Έχω ένα πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο, διότι μπορώ να υπολογίζω σε 20 τουλάχιστον ισάξιους παίκτες, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να μπουν και να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους, όποτε τους ζητηθεί και να κάνουν την διαφορά. Συνεχίζουμε την πορεία μας με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του νταμπλ».

 

 

 

Related posts

«Το πιστεύαμε πολύ, ήταν πέναλτι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τουρουντζής: «Κρατάμε την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

«Πεντάσφαιρο» το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος