free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κλώτσησε» βαθμούς ο Αετός!

Σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Δόξα Πειραιά υποχρεώθηκαν οι Κορυδαλλιώτες μένοντας δύο βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Κερατσίνι στο κυνήγι της πρωτιάς του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ.

 

 

Σε απροσδόκηση εντός έδρας απώλεια βαθμών από την μαχητική Δόξα Πειραιά υποχρεώθηκε ο Αετός Κορυδαλλού, μένοντας στο 1-1.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική «κλώτσησαν» βαθμούς, έπειτα το 2-2 της προηγούμενης εβδομάδας στις Τζιτζιφιές κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, πλέον υποχώρησαν στην δεύτερη θέση του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας, δύο πόντους πίσω από το πρωτοπόρο Κερατσίνι.

Ο Αετός Κορυδαλλού άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Κράσι, αλλά η Δόξα Πειραιά δεν το έβαλε κάτω κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Αγουρσαλίδη στο 63’

Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν το ματς με δέκα από το 65’ λόγω αποβολής του Γκιόκα. Οι γηπεδούχοι πάντως, διαμαρτύροντια για την ακύρωση ενός τέρματος του Κράσι στο 72’ ως οφσάιντ κατόπιν υπόδειξης του επόπτη Μητάκου.

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δρίβας, Λέκκας, Ξενιτόπουλος, Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αναγνωστάκης, Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης.

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παγώνης, Αγουρσαλίδης, Παπαϊωάννου Δ., Κάρλες, Λογοθέτης, Βεκρής (75’ Καραμαδούκης), Καλύβας, Φλορέα (92’ Γαλακτερός). Λαζόπουλος, Γκιόκα, Γεωργίου (95’ Μέρκο).

 

 

 

 

 

Related posts

«Εξάσφαιρος» ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Νίκος Μαρωνίτης από τον Ήφαιστο

Abola Team 3

«Η ποιότητα των παικτών χάρισε την πρόκριση!»

Kώστας Παλαιολόγος