free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έγιναν 33 βραβεύσεις στην κοπή πίτας των Πετραλώνων (ΦΩΤΟ)

Συνολικά 33 βραβεύσεις έγιναν στην κοπή πίτας των Πετραλώνων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο επί της Αθηνοδώρου 61 στα Κ. Πετράλωνα.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο γραμματέας του συλλόγου Όμηρος Τσάπαλος, ο πρόεδρος των Πετραλώνων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και το κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης Φώτης Κουρεμένος και βραβεύτηκαν: Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ και επικεφαλής της Κίνησης “Η Αθήνα είμαστε εμείς” Χρήστος Τεντόμας, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Μικτών ομάδων της ΕΠΣΑ Φιλήμων Βαφειάδης, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Νικόπουλος, από την ΕΠΣΑ επίσης ο Τάσος Λυμπέρης, ο χρηματοδότης της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. Βαγγέλης Λιγνός και ο ιδιοκτήτης των αρτοποιείων “Ήπειρος¨και εκ των χορηγών της ομάδας Αντώνης Τσάτσος. Πλακέτες επίσης απονεμήθηκαν: Στους πρώην προέδρους των Πετραλώνων Βασίλης Τζανής, Δημήτρης Βεστάρχης του οποίου την πλακέτα πήρε ο πατέρας του Βαγγέλης, ενώ πλακέτες δόθηκαν και για τους πρώην προέδρους που έχουν φύγει από την ζωή για τους Γιάννη Παπαδάκη και Πέτρος Αλαφούζος. Βραβεύτηκαν ακόμα: Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Αθήνας και παρατηρητής Στέλιος Σαρηδημητρίου, οι Γιάννης Μαθιουδάκης, Άγγελος Σάκκος και Σταύρος Λαμπρόπουλος, το μέλος του Δ. Σ. του συλλόγου Γιάννης Παπάζογλου, ο παράγοντας του συλλόγου Γιάννης Πασαλούκος, ο Κώστας Βερζαμάνης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μυκονιάτης και ο έφορος της ομάδας Στέλιος Ελευθερίου και ο αρχηγός της πρώτης ομάδας Κώστας Λάππας εκπροσωπώντας πάντως όλη την ομάδα., Τιμήθηκαν επίσης χορηγοί και άνθρωποι που συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας και συγκεκριμένα ο Γιώργος Αβραμιώτης από την εταιρία Ανδριόπουλος βιομηχανία κρεάτων, οι Πέτρος Βουδανιώτης με εταιρία με ανελκυστήρες, η εταιρία Άρκευθος με μπαχαρικά, Ιωάννης Ζευγώλης που ήταν και ο χορηγός της πίτας, ο φυσικοθεραπευτής του IASI Group Χρήστος Ορφανός, ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος συνεργάτης στην Εθνική Ασφαλιστική και στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ο Γιάννης Γεωργακάς και ο γιατρός της ομάδας Αντώνης Λεμονής, οι Μάκης Τσακίρης, Σάββας Χατζηκυριάκος με το καφέ Ακροπόλ στο Θησείο, Κροκίδας, Γιώργος Τσιότσιος, Ορέστης Γκαζίκας, Παναγιώτης Παπαχαντζής, ο λογιστής της ομάδας Νίκος Γκαζίκας και Νίκος Σπηλιόπουλος και η ηρωική Κατερίνα Κριμιτζά η οποία επί σειρά ετών βρίσκεται κοντά στον σύλλογο. Παρέστη σύσσωμη η πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου με τον προπονητή Χρήστο Κιούρκο και τον γυμναστή Γιάννη Παπαδημητρίου που κέρδισε και το φλουρί της πίτας, ο εκπρόσωπος του Ρουφ ο διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης, ο παλαίμαχος ποδοφφαιριστής Βαγγέλης Κατσούρης και ο Νίκος Χριστοφόρου, όλα τα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Τεριλίδης και ο υπεύθυνος του αθλητικού site abola.gr. Ρένος Γιαμπουράς. Την παράσταση έκλεψαν οι δύο πανέμορφες κοπέλες που μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους τα κομμάτια της πίτας.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

ΛΕΖ: Στην φωτό είναι η στιγμή της βράβευσης του εκ των χορηγών του συλλόγου Αντώνη Τσάτσου ενώ διακρίνονται από αριστερά ο γραμματέας του συλλόγου Όμηρος Τσάπαλος, ο Φώτης Κουρεμένος από τους επικεφαλής της διοίκησης, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και ο χρηματοδότης αλλά και μέλος του Δ.Σ.του συλλόγου Βαγγέλης Λιγνός.

Related posts

Εποχή Σπύρου Λουκά στον Άγιο Δημήτριο

Kώστας Παλαιολόγος

Καββαδίας: «Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Να φανούμε απόλυτα έτοιμοι!»