free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέο άλμα ανόδου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-0 το Ρουφ

Το πιο σημαντικό βήμα για την άνοδο έκανε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που νίκησε το Ρουφ με 3-0 βάζοντας ταυτόχρονα φρένο στο αήττητο των φιλοξενούμενων.

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Ρούπι με εκπληκτική κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Κακλαμάνου. Στο 47′ ο Ρούπι με πλασέ μετά από ασίστ του εντυπωσιακού Αποστολόπουλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 για τους γηπεδούχους ενώ, στο 83′ ο Κακλαμάνος με ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 3-0. Στο 38′ ο Ρούπι μόνος του προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ από υπερβολική σιγουριά ενώ στο 78′ ο γκολκίπερ του Ρουφ Μάκης Κουνάδης “απογειώθηκε” και έδιωξε με εκπληκτική απόκρουση την μπάλα σε κόρνερ σε δύσκολο μακρινό σουτ του Τσιούλου. Άριστο το διαιτητικό τρίο Μπαϊρακτάρης, Κουτσογιάννος, Καφρίτσας.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Αλ. Μπάκας, Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος(84′ Παν. Μπάρκας), Τσαγιάννης(69′ Μπερτσιάς), Μπανιάς, Ρούπι, Κακλαμάνος, Αποστολόπουλος(75′ Κανελλόπουλος). ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος(84′ Ασλάνι), Σαμαράς, Φωτόπουλος, Νταβαρίνος(55′ Μέμας), Γαλάνης(55′ Σκεύης).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Τσαβαλιάς: «Χρειάζεται προσοχή ο Μικρασιατικός»

Kώστας Παλαιολόγος

Αντίστροφη μέτρηση από την Κηφισιά!

abola10

Ασημάκης Κώστας (ΓΣ Αργυρούπολης): “Ανάλογη συνέχεια”

abola10