free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τεσσάρα» ο Καραβάς

Εντυπωσιακοί οι Κοκκινιώτες συνέτριψαν την Ελλάδα Ποντίων στους Ορυζομύλους με 4-1 και διατηρήθηκαν ζωντανοί στο κόλπο της ανόδου.

 

Την εξαιρετκή του πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά συνέχισε ακάθεκτος ο ΑΟ Καραβάς, με την ευρεία εκτός έδρας νίκη του επί της Ελλάδας Ποντίων με 4-1.

Μια επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους Κοκκινιώτες να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννή, για να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους με τον Ράμα στο 20’.

Η Ελλάς Ποντίων μείωσε προσωρινά στο 36’ με τον Σιδερόπουλο, για να πετύχει το 1-3 ο Καραβάς στο 70’ με τον Ρηγούτσο.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο τερματοφύλακας Μώτος, το οποίο προήλθε από ανατροπή του Ρηγούτσου.

Διαιτήτευσε ο Καλημέρης.

 

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ναβροζίδης, Τζαβάρας (72’ Μαυρέλος), Χολέβας, Παπαδόπουλος, Σιδερόπουλος, Περιβολάρης, Παρασκύρης, Ηλιαδάκης, Μπίτσας (65’ Καραμανίδης), Μωϋσιάδης Π. (80’ Κοσκινάς), Μωϋσιάδης Κ.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτσιος, Τσαούσης, Τερόλης, Αναγνωστόπουλος, Γιαννής (74’ Αϊβαλιώτης), Σταφσουλάι, Τάνκα, Ταμπουράκης (61’ Μπιλίμπασι), Ράμα (61’ Ρηγούτσος), Ντούνιας.

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στις νίκες

Nάσος Φακίδης

Θρίαμβος για τον Καραβά

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού: Ανακοίνωσε και Τριανταφυλλίδη

Nάσος Φακίδης