free page hit counter
25.2 C
Αθήνα
1 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λάρισα 2-1 τον Λεβαδειακό

Η Λάρισα πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο (2-1) κόντρα στον Λεβαδειακό και πήρε βαθμολογική «ανάσα» για την μάχη της παραμονής, σε ένα επεισοδιακό ματς με δύο αποβολές, μια για κάθε ομάδα.

Και οι δύο τεχνικοί είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα απουσιών. Ο Σάκης Τσιώλης δεν είχε στην διάθεσή του τους Μονιάκη, Τικίτο, Αναστασόπουλο, Γκόλια και Ντοντό, ενώ για τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Χριστόπουλος στερήθηκε τις υπηρεσίες των Μουλόπουλου και Μάντζιου.

Οι «βυσσινί» αγνοούν την νίκη εδώ και επτά ματς, στα οποία έχουν πάρει τέσσερις βαθμούς (4 ισοπαλίες και 3 ήττες).

Τα πράγματα για τους Βοιωτούς είναι ακόμη χειρότερα, καθώς έχουν φτάσει τα έντεκα παιχνίδια δίχως «τρίποντο». Στις τελευταίες αναμετρήσεις έχουν πάρει μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί εννέα φορές.

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στον αγώνα, με σκοπό να πιέσει ψηλά και να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Ρέντζας δημιούργησε ρήγμα στην αριστερή πλευρά των φιλοξενούμενων και γύρισε την μπάλα παράλληλα στην περιοχή. Ο Αγκάνοβιτς με πλασέ νίκησε τον Ναμάσκο, ανοίγοντας το σκορ για τους «βυσσινί». Το γρήγορο τέμπο στον αγώνα διατηρήθηκε, με την επόμενη καλή στιγμή να έρχεται από τον Λεβαδειακό στην κόντρα. Στο 33′ ο Γιουσούφ σούταρε, αλλά ο Ξενοδόχοφ έστειλε την μπάλα κόρνερ. Οι δύο ομάδες είχαν από ακόμα μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Ο Τόνι Σίλβα σούταρε στο 45′, με τον Ξενοδόχοφ να λέει και πάλι «όχι», ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ναμάσκο απέτρεψε το 2-0 στο σουτ του Ντέλετιτς.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός απείλησε στο 55′ με την κεφαλιά του Καραμπουέ να περνάει εκτός γηπέδου. Στο 61′ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε, όταν το σουτ του Καλτσά κόντραρε στον Αβραάμ και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα το ματς έγινε… ροντέο. Στο 62′ ο Ντέλετιτς αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με το έργο να επαναλαμβάνεται στο 64′ με την δεύτερη κίτρινη – αποβολή του Γιουσούφ. Στο 71ο λεπτό ο Ρέντζας πήρε θέση στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Ναζλίδη και με κεφαλιά έβαλε εκ νέου την Λάρισα σε θέση οδηγού, κάνοντας το 2-1. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Λεβαδειακό, που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λάρισα (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας (Γιοβάνοβιτς 88′) – Φάρκας – Αντόνι – Αβραάμ, Μασαλέσα – Ντέλετιτς (αποβολή 62′) – Ικάουνιεκς – Ναζλίδης – Αγκάνοβιτς (Βαρέλα 77′), Ρέγες (Γκουλουζάντε 54′).

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (Μιλιάζες 77′) – Ουόν (Τριποτσέρης 34′) – Νιασέ – Μεντί, Σίλβα (Βασιλείου 87′) – Ζεζίνιο – Καλτσάς – Γιουσούφ (αποβολή 64′), Γιακουμάκης – Καραμπουέ.

 

Related posts

Ρεντούμη (Πήγασος Θριασίου): Στηρίξτε το γυναικείο ποδόσφαιρο

abola10

Ισόπαλο το ντέρμπι Άνοιξης – Αχαρναϊκού (0-0)

Abola Team

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0

Abola Team 2