free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους!»

Στους τομείς, που οδήγησαν τον ΠΑΣ Γαλάτσι στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός Θοδωρής Κουτσουδάκης.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούτν στον ΠΑΣ Γαλάτσιμε αφορμή την σπουδαία σε αξία εκτός έδραςνίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 1-0.

Μία επιτυχία, που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των βορείων προαστίων να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο προπονητής Θοδωρής Κουτσουδάκης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τη θέληση, αλλά και το πάθος που επέδειξαν, ώστε να κατακτηθούν αυτοί οι τρεις βαθμοί:

«Πετύχαμε ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας μας. Οι παίκτες μου επέδειξαν μαγκιά, τεράστια ψυχικά χαρίσματα, αλλά και περίσσιο αγωνιστικό πάθος και η νίκη ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς. Έδωσαν και την ψυχή τους, ώστε να φτάσουν σε μία δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη, η οποία μας έδφωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθούμε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει:

«Η ομάδα μας στο δεύτερο γύρο είναι αήττητη κι αυτό το στοιχείο, θεωρώ ότι από μόνο του λέει πάρα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με τον ίδιο ζήλο και αγωνιστική θέληση για προσφορά».

 

Αιμάτωμα στο ισχύο ο Θεοδωρακάτος

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για τον ΠΑΣ Γαλάτσι η εκτός έδρα ςνίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Ο λόγος έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Σπύρου Θεοδωρακάτου.

Ο 25χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αποχώρησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με αιμάτωμα στο ισχύο και θα υποβληθεί σε πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στο πρόγραμμα προπονήσεων.

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Κορωνίδα με γκολ του Χρηστίδη 1-0 τον Ποσειδώνα

Τάσος Ζαφειρίου

Γιαννόπουλος: «Έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά!»

Kώστας Παλαιολόγος