free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Εμφάνιση που μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε»

Την ευχαρίστησή του για την συνολική εικόνα των παικτών του απέναντι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

 

Ένα δείγμα των δυνατοτήτων του παρουσίασε ο Ολυμπιακός Κυψέλης απέναντι στην πολύ δυνατή ΑΕ Μεταμόρφωσης , όπως μαρτυρά και το «αγγλικό» 4-4.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο έφτασαν στο σημείο να προηγηθούν με 4-2 μέχρι και λίγα λεπτά μέχρι το τέλος της αναμέτρηση, αλλα΄η ποιότητα και η μεγαλύτερη πείρα των αντιπάλων έφερε αυτό το 4-4.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» εξέφρασε την γενικότερη ικανοποίησή του για τα βήματα προόδου που παρουσιάζουν οι νεαροί στην συντριπτική πλειοψηφία ποδοσφαιριστές του:

 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα , όπως είανι η ΑΕ Μεταμόρφωσης. Δείχουμε παιχνίδι με παιχνίδι πολλά σημάδια βελτίωσης και αυτό το στοιχείο μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Έγινε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, που άφης εαπόλυτα ευχαριστημένους όσλους όσοι είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.  Το τελικό αποτέλεσμα, βέβαια και κυρίως ο τρόπο με τον οποίο δεχθήκαμε την ισοφάριση μας αφήνει κάποια σχειτκή πικρία, όμως η γενικότερη εμφάνισή μας, μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση για μία ανάλογη κι ακόμη καλύτερη συνέχεια. Προχωράμε, θέτοντας τις βάσεις για την ομάδα της επόμενης περιόδου»

 

 

Related posts

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10

Με ανατροπή ο Πλάτωνας (3-1)

Abola Team

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης-Άρης Καλαμακίου 1-2

Abola Team 3