free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον διάδοχο του Μπέντο που φέρνει ο Μαρινάκης!

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί και πάλι Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την πανηγυρική πρόκριση επί της Οσμάνλισπoρ, ήρθε το μεγάλο στραπάτσο από τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να φουντώσει πάλι η γκρίνια για τον Πορτογάλο.

Παρόλο, λοιπόν, που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε να στηρίξει τον 47χρονο κόουτς, μετά την ήττα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην πραγματικότητα ισχύει και σύμφωνα με πληροφορίες ότι, ο Πορτογάλος μένει …μέχρι να φύγει και βρίσκεται σε ένα διαρκές κυνήγι αποτελεσμάτων, ώστε (αγωνιστική) μέρα με τη μέρα να διασφαλίζει τη θέση του.

Οι Ερυθρόλευκοι στην ουσία περιμένουν το κατάλληλο τάιμινγκ για να προχωρήσουν το διαζύγιο με τον Πάουλο Μπέντο κι αυτό μπορεί να έρθει, πλέον, ανά πάσα στιγμή, μιας και ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τους Πειραιώτες και θα μπορούσε στην πρώτη στραβή να δοθεί η αφορμή για την αποπομπή του Πορτογάλου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο…

Το θέμα που φαίνεται ότι απασχολεί πιο σοβαρά τους Πειραιώτες είναι η διάδοχη κατάσταση, με την έννοια ότι ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει μπροστά του καθαρό δρόμο για να δουλέψει και όχι ένα δρόμο στρωμένο με …παγίδες, καθώς ο φόβος που υπάρχει είναι να “καεί” πολύ γρήγορα. Γι΄ αυτό, άλλωστε, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν όσο πάει τη φετινή σεζόν με τον Πάουλο Μπέντο.

Όσον αφορά τώρα το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ως πιθανός διάδοχος του Πάουλο Μπέντο, ο Φιλίπ Μοντανιέ, είναι όντως μία λογική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που γίνεται λόγος για τον προπονητή που είχε στείλει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν διαπραγματευόταν να αποκτήσει ποσοστό των μετοχών της αγγλικής ομάδας.

Ένα επιπλέον στοιχείο προς την κατεύθυνση Μοντανιέ, είναι η παρουσία του Φρανσουά Μοντεστό στο “ερυθρόλευκο” οργανόγραμμα και η στροφή στο “γαλλικόκλειδί για τον πάγκο, μόνο τυχαία δεν είναι.

Πλέον, ο Γάλλος τεχνικός είναι άνεργος, οπότε είναι ένα …εύκολο όνομα η επιλογή του από τη διοίκηση, ωστόσο θα ήταν μια προοπτική που θα μπορούσε να απασχολήσει πιο σοβαρά τους Πειραιώτες το καλοκαίρι και όχι τώρα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος, να “καεί” αυτή την εποχή η περίπτωσή του. Και αυτό είναι το πιο λογικό να συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.

Related posts

Στον ΟΦΗ ο Ορτέγκα!

Abola Team 2

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις (26/8)

Abola Team 2

Ύμνους για Ερμιονίδα, από τον προπονητή του Κισσαμικού!

Abola Team 2