free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεσσάρα η Λυκόβρυση

Μεγάλη νίκη πήρε η Λυκόβρυση στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα τον Α.Ο Βριλησσίων με σκορ 4-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα δύο ημίχρονα μεταξύ τους ήταν πανομοιότυπα καθώς οι φιλοξενούμενοι πατούσαν λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο μετά τα πρώτα γκολ των ημιχρόνων έπεφτε η απόδοσή τους. 

Στο 3′ ο Μακρυπίδης σούταρε με τον Καρλάφτη να διώχνει σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ωστόσο το γκολ ήρθε από την άλλη… πλευρά με τον Γιαννόπουλο από κοντά στο 22′ να πλασάρει από κοντά για το 1-0. Στο 29′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ραυτόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0. Οι γηπεδούχοι φόρτσαραν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 31′ με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 38′ ο Ξένιος και ο Χαλιβελλάκης πέρασαν στην θέση των Καλογήρου και Γκίζη αντίστοιχα για τακτικούς λόγους από τον προπονητή τους εφόσον έχαναν ήδη με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δημητρέλος σούταρε με δύναμη ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 57′ ο Μακρυπίδης έχασε από κοντά  νέα μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι τιμώρησαν την αστοχία των αντιπάλων τους και στο 67′ από κόρνερ και μπέρδεμα στην άμυνα ο  Μήτογλου από κοντά έκανε το 3-0. Στο 78′ ο Σταματέλος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι χρίστηκε σκόρερ με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ για το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν τα Βριλήσσια ήταν να μειώσουν από κοντά με τον Δημητρέλο για το τελικό 4-1.

 

Λυκόβρυση : Καρλάφτης, Κορκούτι, Κωτσιόπουλος (83′ Αλευράς), Τζέλης, Αγγελής, Ραυτόπουλος Π., Γιαννόπουλος (74′ Σταματέλος), Μήτογλου, Κάντριο, Ραυτόπουλος Δ., Επταήμερος (69′ Πάγκας)

 

Α.Ο Βριλήσσια : Κουγιανός, Μακρυπίδης (63′ Λυμπερόπουλος), Κατσιμίχας, Δημητρέλος, Γκίζης (38′ Χαλιβελλάκης ), Σαχινίδης, Πουλάκης, Νικολογιάννης, Καλογήρου (38′ Ξένιος), Χατζηγρυπάρης, Μπαντούνας

Related posts

Ο Κώστας Αργύρης συνεργάτης του Θανάση Ψύλλια στην Αλσούπολη

Γκοβερίνος: «Αποδεικνύεται ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος