free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Ήταν νίκη ψυχολογίας»

Στην αξία του θριαμβευτικού 5-1 επί των Ιλισίων 2004 αναφέρθηκε ο τεχνικός της πρωτοπόρου Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

Την εκπληκτική και ξέφρενη πορεία της προς τη άνοδο στην Α’ Κατηγορία συνέχισε με εμφατικό τρόπο η Αθηναϊδα, χάρη στο επιβλητικό 5-1 επί των Ιλισίων 2004.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεοφώτιστο συγκρότημα της Κυψέλης να εδραιωθεί στη κορυφή του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θανάση Ζαμπούρα στο «Αbola.gr». Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της τελευταίας διετίας τόνισε ότι αυτή η επιτυχία θα τονώσει ακόμη περισσότερο την πίστη των ποδοσφαιριστών του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

 «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν νίκη ψυχολογίας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας απέναντι σεμία πολύ ποιοτική και αξιόλογη ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, αφού η κατάκτηση των τριών βαθμών ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι μαρτυράει το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, ωστόσο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μ’ ένα εύστοχο πέναλτι του  Γιώργου Υφαντή, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο εύστοχοι αξιοποιώντας σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει:

 

«Ακολουθεί μία σειρά πολύ δύσκολων, όσο και κρίσιμων αγώνων, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Βριλήσσια. Μία ομάδα, η οποία βρίσκεται ακόμη στο «κόλπο» της ανόδου και δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στο ύψος των προσδοκιών. Εφόσον καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τον συγκεκριμένο σκόπελο με νίκη, θεωρώ ότι θα έχουμε πετύχει ακόμη ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του αντιμεκειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο»

 

 

 

Related posts

Συνεχίζουν μαζί Δημήτρης Νάστος και Ηρακλής Περιστερίου

Παπαδόπουλος Βασίλης (Άρης Χολαργού): “Θα δουλέψουμε τα λάθη μας” (vid)

abola10

Λαζάρου: Σπουδαία νίκη και εμφάνιση για Φοίνικα Περιστερίου!

abola10