free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Να πιάσουμε το μάξιμουμ απόδοσης»

Το έναυσμα για ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά από τους παίκτες του κόντρα στους Λέοντες έδωσε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Την εξαιρετική της κούρσα της προς την άμεση επιστροφή της στην Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Λαύρα Αργυρούπολης με το εκκωφαντικό 6-2 επί του Προμηθέα.

Μία ευρεία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από πολλά γκολ και εντυπωσιακή απόδοση για τη ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων, η οποία εδραιώθηκε στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 41 βαθμούς.

 Ο τεχνικός της Λαύρας Αργύρης Ψαρρός τόνισε στο «Abola.gr» ότι οι παίκτες του θα πρέπει να επιδείξουν την ίδια αγωνιστική συνέπεια και στα επόμενα κρθοριστικά παιχνίδι απου περιμένουν την ομάδα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους Λέοντες:

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι αυτό επιβεβαιώθηκε από την εξαιρειτκή εμφάνιση των παικτών μου και την ευρεία νίκη επί του Προμηθέα. Βρισκόμαστε σε τέλεια ψυχολογική κατάσταση κι αυτό μας ωθεί να αποδώσουμε ελκυσιτκό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της Λαύρας Αργυρούπολης, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με τους Λέοντες, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλ βαθμό δυσκολίας. Οφείλουμε να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσή μας ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Για εμά ςη επιστορφή στην Β’ Κατηγορία αποτελεί μονόδρομο και μόνο με νίκες θα φτάσουμε κοντά στην επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου».

Related posts

Ξανά με Βαγγέλη Φωτουλάκη οι Ίωνες Π. Φαλήρου

admin

Πήρε Λίκα και Σκάβαλη ο ανανεωένος Λαρισαϊκός

admin

Νέος προπονητής στον Φοίνικα Καλλιθέας ο Άρης Τζεφεράκος

Τάσος Ζαφειρίου