free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Προοδευτική 2-1 τον Ιωνικό, 2-2 ο Ηλυσιακός-Τα αποτελέσματα στην Γ’ Εθνική

Η παράδοση που φέρνει την Προοδευτική στις εντός έδρας αναμετρήσεις της να μην χάνει από τον Ιωνικό συνεχίστηκε αφού οι ‘βυσσινί’ πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή επικράτησαν με 2-1 των ‘μπλε’ και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Το συγκρότημα του Πάρη Ανδράλα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Καμαρά στο 44′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Καλαϊτζίδη, βρήκε το τρόπο να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει ένα μεγάλο τρίποντο.

Παρουσία 2500 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κορυδαλλού, η ‘Προο’ έφτασε στην ισοφάριση στο 66′ με τον Λέκκα για να έρθει ο Μπέλερης στο 71′ και με κεφαλιά να κάνει το 2-1 χαρίζοντας ακόμη μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Νωρίτερα ο Πέππας είχε ευκαιρία για να ισοφαρίσει,ενώ στο 53′ το σουτ του Καμαρά έφυγε μόλις άουτ. Στο 87′ ο Ιωνικός είχε καλή στιγμή όμως το φάουλ του Μάνιας πέρασε άουτ.

Με την ήττα αυτή ο Ιωνικός παρέμεινε στην κορυφή έχοντας διαφορά δυο βαθμούς από τον Εργοτέλη που σήμερα είχε ρεπό, ενώ η Προοδευτική έφτασε τους 33 βαθμούς και την 6η θέση.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ατματζίδης (78’ Θεοδωράκης), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (53’ Ζελέκου), Λέκκας, Πέππας (48’ Γιακούμπι)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης (72’ Αργυρίου), Μεϊμάρογλου (68’ Προβατίδης), Ασάνονιτς, Μάρης, Κρητικός, Καραλής (80’ Μάνιας), Σιμιτζής, Καμαρά, Σαπαλίδης, Πέεφ

 

Ηλυσιακός-Κηφισιά 2-2

Στο πρώτο μέρος η Κηφισιά μπήκε δυνατά και είχε δυο δοκάρια στο 12′ με τον Φαρινόλα και στο 18′ με τον Χαλκιά. Στο 22′ ο Σουλελές έκανε το 0-1 για το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη, με τον Τεγούση στο 70′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 80′ με ωραίο σουτ του Ιωάννου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε ο Θαναηλάκης στο 87′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με την ισοπαλία αυτή ο Ηλυσιακός ξεπέρασε την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχοντας 15 βαθμούς ενώ η Κηφισιά έμεινε στους 20 πόντους και τη 12η θέση.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Κοντοπίδης, Γραμματίκας, Ρόππας, Σαμιώτης, Μπίρης, Γεωργαμλής (50′ Αμανατίδης), Στρίγγας (62′ Κάλφας), Φλέγγας (68′ Τσινιάς), Ιωάννου, Θαναηλάκης.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος, Ρεντζής, Σουλελές (73′ Ταμπάκης), Φαρινόλα (85′ Κυριαζής).

 

Θύελλα Ραφήνας-Ιάλυσος 0-0

Στο 7′ ο Γκίκας δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Χειμωνέττο, ενώ στο 8′ ο Πάντος έδιωξε εκπληκτικά την κεφαλιά του Δελαπόρτα. Στο 15′ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε το φάουλ όμως οι άμυνα των φιλοξενούμενων έδιωξε, με τον Ρίκκα στο 24′ να κάνει το σουτ και τον Πάντο να μην ανησυχεί. Στο 34′ η Θύελλα έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Γκίκας εξ επαφής μετά την κεφαλιά του Μανουσάκη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 38′ οι Καρπαθάκης και Δελαπόρτας βρέθηκαν μέσα στην περιοχή όμως δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 78′ ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε το σουτ του Παπαδόπουλου, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι στο 88′ σε μαρκάρισμα του Γεροκωνσταντή και το διαιτητή να δείχνει παίζεται.

ΘΥΕΛΛΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πάντος, Γκίκας, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Στάφα (85′ Ντόσκας), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μανουσάκης, Βαζέχα (69′ Γεροκωνσταντής), Ανδρεαδάκης (65′ Δημητρίου), Αράπης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος (40′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Αλιατίδης, Αχείμαστος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο (60′ Διακουράκης), Καρπαθάκης (75′ Χατζηπέτρος).

 

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Πανθηραϊκός 0-2

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία και ιδίως για δυο περιπτώσεις πέναλτι πάνω στους Βεστάκη και Καρβουνιάρη.

Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά ο Πανθηραϊκός είχε δύο καλές στιγμές για να προηγηθεί, αφού στο 10’ ο Βλαχάκης πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή τη μπάλα μετά από δικό του λάθος, ενώ στο 13’ απέκρουσε πολύ δύσκολα το σουτ του Γιόνδη.

Στο 33′ ο Ζωντός είπε ‘οχι’ σε σουτ του Τσίτσα με τον Βεστάκη στο 54′ να έχει δοκάρι για τους Χανιώτες ενώ στην επαναφορά ο Ζωντός μπλόκαρε το σουτ του Κυτράκη. Στο 62′ ο Μανώλης Παπαματθαιάκης έριξε στη μάχη τον Ζώνα και τρία λεπτά αργότερα ο Βοιωτός επιθετικός δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του κάνοντας το 0-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ίδιος παίκτης διαμορφωσε το τελικό σκορ.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης (66’ Τσικουδάκης), Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Αρσενίεβιτς, Σέχου (85′ Γκουτσίδης), Ντα Κόστα, Κυτράκης, Τσίτας  (46’ Βεστάκης)

 

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λουκάς, Μπακάλης, Σαββίδης, Συνολάκης, Μυρθιανός (46’ Κρίτσας), Γιονδής, Λαζαρίδης (62′ Ζώνας), Περιάλης

 

Ρόδος-Τριγλία Ραφήνας 1-0

Το γκολ του Δημητριάδη στο 80′ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Στο 5′ ο Ευγενικός έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει έξω, ενώ στο 10′ ο Δήμιζας είπε ‘όχι’ σε σουτ του Κωνσταντίνου.. Στο 12′ ο Χατζηλιόντας έκανε το σουτ όμως ο Δήμιζας μπλόκαρε και πάλι. Στο 30′ ο Χατζηλιόντας είχε σημαντική φάση για τη Ρόδο όταν ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 36′ ο Νικολόπουλος σκόραρε για τους φιλοξενούμενους αλλά ο ρέφερι υπέδειξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Κουμέντο.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Στεφανίδη όμως ο Δήμιζας έδιωξε και πάλι, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα στο 80′ όταν ο Δημητριάδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δήμιζα γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια η Τριγλία προσπάθησε για την ισοφάριση όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ρόδος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Δημητριάδης(83’ Τζιβίλογλου), Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλάι, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Στεφανίδης, Ευγενικός(61’ Αμανατίδης), Πιτταράς(72’ Τορεζάνι)

 

Τριγλία Ραφήνας (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Κωτσαλάς, Καμβύσης, Μακρής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι(72’ Παπαδόπουλος), Καρβουνίδης(84’ Τζάθας), Ποτουρίδης, Καλογιάννης(66’ Τσεβάς), Νικολόπουλος

 

Ο ΠΟΑ 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Ο ΠΟΑ προγήθηκε με το εξαιρετικό τέρμα του Φραγκιαδάκη, μετά την συνεργασία του με τον Μπουτσάκη, πιάνοντας ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 75ο λεπτό πήγαν να έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς εκτός του πέναλτι υπήρξε και αποβολή του Πετρά για χέρι μέσα στην περιοχή! Όμως ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ματαλιωτάκης κράτησε την εστία του «καθαρή»!

Στην συνέχεια ο Ερμής προσπάθησε να ισοφαρίσει, πίεσε αλλά δεν είχε κάποια ιδιαίτερα σοβαρή ευκαιρία, με τον Βασίλη Κρασανάκη να διαχειρίζεται εξαιρετικά το παιχνίδι!

Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητή τον ΠΟΑ με 1-0 όπου πλέον είναι σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ιωνικό αλλά και το 2ο Εργοτέλη, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Γενιτσαρίδης, Αραβιάκης, Πετράς, Μπουτσάκης (78′ Χαρίτος), Φραγκιαδάκης, Αμντουραχμάνι (90′ Βρεττός), Σταθόγλου (55′ Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου

 

ΕΡΜΗΣ: Κόλλιας, Γιακουμάκης, Χατζηβασίλης (73′ Πλουσής Δ.), Γεμιστός (57′ Πλουσής Β.), Φαμπίνιο, Ρόβας, Τοπούζης, Ταβλαδωράκης, Ραπτάκης, Πασιαλής (83′ Πουλάκης), Ανυφαντάκης

 

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Δόξα Δράμας-ΑΟ Καρδίας 3-0 

Νάουσα-Νέστος Χρυσούπολης 3-1 

Καβάλα-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 

ΑΕ Ποντίων-Καμπανιακός 0-3 α.α

Μακεδονικός Φούφα-Εορδαϊκός 1-0 

Αλμωπός Αριδαίας-Δόξα Προσκυνητών 1-1 

Ορφέας Ξάνθης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 

Ρεπό: ΑΠΕ Λαγκάδα

 

2ος όμιλος

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας 1-1 

Ρήγας Φεραίος-Θεσπρωτός 0-1 

Πιερικός-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 1-0 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αστέρας Πετρίτη 1-0 

Αμβρακία Κωστακιών-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-2 

Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕ Ιστιαίας 1-2 

Πύδνα Κίτρους-Διαγόρας Σεβαστής 2-0 

Τηλυκράτης Λευκάδας-Νίκη Βόλου 1-0 

 

3ος όμιλος

ΑΟ Θήβα-Αιολικός 0-3 

ΑΟ Ζευγολατιού-Αστέρας Αμαλιάδας 1-0 

Παναχαϊκή-Τσικλητήρας Πύλου 3-0 

Χαλκίδα-Ένωση Ερμιονίδας 3-1 

ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Λουτράκι 2-1 

Φωστήρας-Παναργειακός 1-2 

Δόξα Μεγαλόπολης-Παναρκαδικός 2-0 

Ρεπό: Αχαϊκή

 

4ος όμιλος

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Πανθηραϊκός 0-2 

Ρόδος-Τριγλία Ραφήνας 1-0 

Ατσαλένιος-Ερμής Ζωνιανών 

Εθνικός-Άγιος Ιερόθεος 2-1 

Προοδευτική-Ιωνικός 2-1 

Ηλυσιακός-Κηφισιά 2-2 

Θύελλα Ραφήνας-Ιαλυσος 0-0 

 

Ρεπό: Εργοτέλης

Related posts

Με το κοινό και των δύο ομάδων το Ιωνικός Νικαίας-Εθνικός

Abola Team 3

Ξεκινάει την Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Εθνικός Πειραιώς

Τάσος Ζαφειρίου

Αποχώρηση Λουγιάκη από την Παλαιόχωρα

Abola Team 2