free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Προσηλωμένοι κόντρα στους Αμπελόκηπους»

Το σύνθημα για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες έδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλατσίου Θόδωρος Κουτσουδάκης.

 

Αποφασισμένοι να αποτινάξουν από επάνω τους την ήττα από την Κοψαχείλα με 2-0, η οποία συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση, είναι όλοι στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Άπαντες δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα με τους Αμπελόκηπους και τα δίνουν όλα στις προπονήσεις με ξεκάθαρο στόχο η ομάδα των βορείων προαστίων να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη κι ανταγωνιστική για τις απαιτήσεις ενός τόσο καθοριστικού αγώνα.

Χαρακτηριστικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θόδωρου Κουτσουδάκη στο «Abola.gr»

«Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και δίκαια χάσαμε από μία ιδιαίτερα μαχητική και δυνατή ομάδα, όπως είναι η Κοψαχείλα.

Η απόδοσή μας κυμάνθηκε  σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και μάλιστα τα πράγματα για την ομάδα μας χειροτέρεψαν όταν από το 30’ αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Παναγιώγη Κοσκινά» τόνισε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στους Αμπελόκηπους. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι και προσηλωμένοι, με σκοπό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

 

 

 

 

Related posts

O Πολύπειρος Γκολκίπερ της Άμιλλας Περιστερίου Κώστας Γεροντάκης σήμερα στις 10.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Ιωάννου: «Με το ίδιο σκεπτικό κόντρα στην Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Ματς που κρύβει παγίδες»

Kώστας Παλαιολόγος