free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Το θέλαμε για δύο σημαντικούς λόγους!»

Τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του Κυπέλλου εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός.

 

Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός μετά την λήξη του σπουδαίου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΠ, που βρήκε τους «ροσονέρι» να κατακτούν το βαρύτιμου τροπαίου για έκτη φορά σητν ιστορία τους και δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

 

Ο διοικητικός ηγέτης του σωματείου μιλώντας στην μικρή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» εξέφρασε τον ενθουσιαμό του για την ιστορικής σημασίας κατάκτηση του Κυπέλλου:

 

«Θέλαμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος ήταν για την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, αλλά και από το γεγονός ότι ηήταν η πρώτη σεζόν, όπου ο συγκεκριμένος θεσμός είχε την επωνυμία του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Κερατσινίου.

 

Ο δεύτερος είχε να κάνει με τα όσα είχαν ακουστεί και ήθελαν τις δύο ομάδες να μοιράζουν τα φετινά τρόπαια. Πιστεύω με την εμφάνισή μας και την κατάκτηση του Κυπέλλου κλείσαμε στόματα.  Θέλαμε πάρα πάρα πολύ το Κύπελλο, το πήραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια σε όλους» ήταν το αρχικό σχόλιο του Προέδρου του Κερατσινίου, για να προσθέσει:

 

«Έγινε ένας πολύ όμορφος τελικός με αντιπάλους τις δύο κορυφαίες αυτή τη στιγμή ομάδες του πειραίκού ποδοσφαίρου. Με την ομάδα του Αετού Κορυδαλλού  με δένουν πάρα πολλά και η περιοχή του Κορυδαλλού κυρίως για επαγγελματικούς λόγους και έχω πάρα πολλούς φίλους από την συγκεκριμένη περιοχή»

 

Τέλος ερωτηθείς να σχολιάσει την προ ημερών τοποθέτηση του αρχηγού της ομάδας Νικήτα Τουρνά, το συγκεκριμένο Κύπελλο να είναι το τελευταίο όσον αφορά τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, ο Αντώνης Αραβαντινός υπήρξε κατηγορηματικός: «Μακάρι να συμβεί αυτό»

 

.

 

 

 

Related posts

«Να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Τουρουντζής: «Κάθε ματς και τελικός»

Kώστας Παλαιολόγος