free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χονδρουδάκης: «Έχουμε αποκτήσει εξαιρετική ψυχολογία»

 

 

Στους τομείς που έχουν επιτρέψει στο Κερατσίνι να συνδυάζει θέαμα με ουσία και να φουλάρει ολοταχώς για την κατάκτηση του νταμπλ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Χονδρουδάκης.

 

 

Τις εξαίσιες εμφανίσεις του με την φανέλα του Κερατσινίου συνέχισε απτόητος ο Γιώργος Χονδρουδάκης στο εντυπωσιακό 6-0 επί του Άρη Αμφιάλης.

Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των «ροσονέρι» πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα, στάθηκε στο πόσο απελευθερωμένοι αιαθάνονται πλέον ο ίδιος και ο συμπαίκτες του μετά τους δύο συνεχόμενους θριάμβους επί του Αετού Κορυδαλλού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

«Όλοι μας πλέον νιώθουμε ακόη πιο απελευθερωμένοι κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Όποιοι κι εάν κληθούν να αγωνιστούν, η ομάδα όχι μόνο δεν χάνει την συνοχή της, αλλά αποδίδει εξίσου καλά, αναδεικνύοντας την ποιότητα και το ταλέντο, που υπάρχει στο ρόστερ μας. Έχουμε αποκτήσει πλέον εξαιρειτκή ψυχολογία μετά τις δό νίκες μας επί του Αετού Κορυδαλλού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την πλευρά μου αισθάνομαι πολύ όμορφα, που βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει την υλοποίηση των στόχων της, όποτε μου δίνεται η δυνατότητα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Χονδρουδάκη, για να προσθέσει:

«Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι σε όσα παιχνίδια μένουν για την λήξη του πρωταθλήματος να παρουσιαζόμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να φτάνουμε στις νίκες, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή»

 

 

Related posts

«Πεντάσφαιρο» το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Θύελλα Μοσχάτου-Κύπρος Κορυδαλλού 0-0

Abola Team 3

Ο Μπ. Σκλάβος νέος τεχνικός στον ΑΟ Αγ. Δημητρίου

Abola Team 3