free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπάθας: «Είμαι ευτυχής που διαθέτω 22 ισάξιους παίκτες»

Τον ενθουσιασμό του για το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει στα χέρια του, φανέρωσε ο τεχνι΄κός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από τον τρόπο που προσέγγισαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου που πήραν χρόνο συμμετοχής στο εμφατικό 0-6 επί του Άσρη Αμφιάλης, είχε  ο Βασίλης Σπάθας.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης και αήττητης κούρσας των «ροσονέρι» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης των Σιταποθηκών, υπήρξε κατηγορηματικός:

«Σε όλες τις φορές, που έχω τοποθετηθεί, έχω δηλώσει την ευτυχία μου για το πολύ αξιόλογο ρόστερ, που διαθέτουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής, την αναμέτρηση με τον Άρη Αμφιάλης» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Σπάθα, για να προσθέσει:

«Παρά το γεγονός ότι κάναμε ροτέισον, αφήνοντας εκτός αρχικού σχήματος πολλούς παίκτες που θεωρητικά είναι βασικοί, η ομάδα μας είχε τον ίδιο αξιόλογο ρυθμό, πέτυχε έξι γκολ, δημιούργησε κι έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες και γενικότερα απέδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ειλικρινά, αισθάνομαι πολύ ευτυχής για το γεγονός ότι διαθέτω 22 ισάξιους παίκτες οι οποίοι ανεξάρτητα από τον αριθμό συμμετοχών τους, όποτε καλούνται να αγωνιστούν, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μου δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι το τέλος».

 

 

 

 

Related posts

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Φίλης!

Kώστας Παλαιολόγος

«Τεσσάρα» και πρωταθλητής χειμώνα ο Αετός Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος

«Πεντάσφαιρο» το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος