free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Οι παίκτες μου βρίσκουν συνεχώς κίνητρα…»

Στους τομείς της φετινής εκπληκτικής πορείας αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

Την  φρενήρη κι απόλυτη πορεία της στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Κηπούπολη με το εντυπωσιακό 6-0 επί του Ορφέα Αιγάλεω.

Απέναντι στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο των δυτικών προαστίων, το συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου πανηγύρισε την 19η συνεχόμενη νίκη της, αναδεικνύοντας σε όλη την μεγαλοπρέπεια την ποιότητά της.

Ο αρχιτέκτοανς των φετινών επιτυχιών του συλλόγου Δημήτρης Φιλίππου με δηλώσεις του στο «Abola.gr» τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του φροντίζουν να ανακαλύπτουν συνεχώς κίνητρα, με άμεση αποτέλεσμα, η ομάδα να φτάνει σε ρεκόρ και επιτεύγματα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα όσα βιώνουμε φέτος! Κόντρα στον Ορφέα Αιγάλεω πετύχαμε μία ακόμη σημαντική επίδοση, αφού ήταν η πρώτη φορα, όπου πετυχαίνουμε έξι γκολ σ’ ένα ματς πρωταθλήματος. Το θέμα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου δεν εφησυχάζουν καθόλου και βρίσκουν συνεχώς κίνητρα, τα οποία τους κρατούν σε διαρκή εγρήγορση, ενώ δεν υποτιμούν κανένα αντίπαλο. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα με τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το κάθε παιχνίδι.

Ξέχωρα από τα διάφορα ρεκόρ κι απίστευτα επιτεύγματα, που έχουμε πετύχει φέτος, ξεκάθαρος στόχος μας είναι να αρχίσουμε σιγά – σιγά να χτίζουμε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, με την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. Είναι ευτυχία μας να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές μέσα από τις πλούσιες υποδομές μας. Αυτός, άλλωστε είναι και ο ευδιάκριτος ρόλος των ερασιτεχνικών σωματείων».

Φιλικό με την Αναγέννηση Πετρούπολης έκλεισε η Κηπούπολη για το ερχόμενο Σάββατο, όπου η τεχνική ηγεσία θα έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Related posts

Σπάθας: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή!»

Bόμβα με Άρη Πλάκα η ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου

Τέλος εποχής Λευτέρη Στρατή για τον Πανθησειακό

Kώστας Παλαιολόγος