free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Αττικό»

 

 

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η προσεχής αναμέτρηση με τον Αττικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Ήττα – σοκ εντός έδρς από τον μαητικό Κολωνό γνώρισε ο Αστέρας Ζωγράφου, η οποία του στέρησε τη δυαντότητα να προσεγγίσει ακόμη περις΄σοτεο την κορυφή του δευτέρου συναρπαστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Πέτρος Σομπότοβιτς πρώτος  απ’ όλους δίνει το έναυσμα της ανασυγκρότησης δυνάμεων, τονίζοντας με δηλώσεις του στο «Abola.gr» την σπουδαιότητα του επερχόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον επικίνδυνο Αττικό

«Αποδεικνύεται ξεκάθαρα σε κάθε παιχνίδι ότι όλες οι αναμετρήσεις στον δικό μας όμιλο είναι αμφίρροπες και κρύβουν μεγάλο ποσοστό επικινδυνότητας. Απέναντι στον Κολωνό πληρώσαμε τις αβλεψίες μας. Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη , τα οποία μας επηρέασαν ψυχολογικά,. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δημιουργήσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε., με άμεση συνέπεια να χάσουμε. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει εκτός έδρας απέναντι στον Αττικό. Θα επιδιώξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις γηπεδικές συνθήκες που πρόκειται να συναντήσουμε, λόγω των μικρών διαστάσεων του αγωνιστικού χώρου».

Θλάση ο Κυριαζής

Ενός κακού μύρια έπονται στον Αστέρα Ζωγράφου., Σαν να μην έφτανε η εντός έδρας ήττα από τον Κολωνό, ήρθε να προστεθεί και ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Κυριαζή Ο 21χρονςο στόπερ αποχώρησε με θλάσης τον δικέφαλο, η οποία ενδέχετια αν τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα και σίγουρα η απουσία του «πονοκεφαλιάζει» τα μέγιστα την τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα, εκτός πλάνων του Πέτρου Σομπότοβιτς έχει τεθεί επίσης και ο Γιώργος Σπυρόπουλος, λόγω σπουδών.

 

 

 

 

Related posts

Ελεύθερος από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο Κώστας Μυστρίδης

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοση»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος