free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Να βάλουμε γερές βάσεις»

Την πρόθεσή του για δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Σε λευκή εντός έδρας ισοπαλία από τον αξιόμαχο Απόλλωνα Περιστερίου υποχρεώθηκε ο Αστέρας Χαϊδαρίου χάνοντας κι άλλο σημαντικό έδαφος στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Η συνολικά μέτρια παρουσία σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα, δεν άφησαν καθόλου ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας των δυτικών προαστίων Βασίλη Τσιάκαλο, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα:

«Φέραμε ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα, την προηγούμενη αγωνιστική, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το περιμέναμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την εικίαν του πρώτου μέρους, διάστημα στο οποίο ήμασταν κακοί. Στην συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς, γίναμε πιεστικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ, που θα μας χάριζε τους τρεις βθαμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του νεαρού τεχνικού του Αστέρα Χαϊδαρίου, για να προσθέσει:

«Στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε κι άλλο το ροτέισον και να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη φρεσκάδα στο σύνολό μας, ενώ παράλληλα θα αρχίσουμε από τώρα να βάζουμε γερές και στέρεες βάσεις ενόψει της επόμενης σεζόν»

 

 

Related posts

Ειρήνη Πετρούπολης-Νεοπεντελικός 0-5

Abola Team 3

Ανανέωσε με Ζαμπέτα ο Ιπποκράτης

Μαργαριτόπουλος και Παπαδόπουλος στον Διαγόρα Αιγάλεω

Ρένος Γιαμπουράς