free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έζησα το όνειρό μου!»

 

Τον ενθουσιασμό του για την παρθενική το συμμετοή με την ανδρική ομάδα του Κερατσινίου κόντρα στον Ήφαιστο, εξέφρασε ο εορτάζων Βαγγέλης Θεοδώρου.

 

Η αναμέτρηση του Κερατσινίου με τον Ήφαιστο για το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη του Βαγγέλη Θεοδώρου.

Ο νεαρός ταλαντούχους μεοοεπιθετικός, ο οποίος προέρχεται από το εφηβικό τμήμα των «ροσονέρι και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ανδρικής ομάδας στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «ερυθροκίτρινους» και μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής.

 Ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας έκανε το καλύτερο δώρο στον νεαρό μέσο, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του:

 «Έζησα το όνειρό μου! Πραγματικά ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το γεγονός ότι κατέγραψα την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα της ανδρικής ομάδας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Θεοδώρου, ο οποίος δύσκολα μπορούσε να κρατήσει την συγκίνησή του, για να προσθέσει:

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον προπονητή μου κύριο Σπάθα για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα και παράλληλα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον προπονητή της εφηβικής ομάδας Κυριάκο Σιφνάκη για την στήριξή του προς το πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου, αυτό που έχω να τονίσω, είναι ότι θα επιδιώξω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

 

 

 

Related posts

Σπάθας: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

«΄Αλμα» τίτλου το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Νταλαμπίρας: «Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί»