free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταλαμπίρας: «Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί»

 

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει γγια το Κερατσίνι το νοκ άουτ μπαράζ ανόδου απέναντι στην Οδηγήτρια αναφέρθηκε ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα Νίκος Νταλαμπίρας.

 

 

 

 

Στις πτυχές που θα αυξήσουν σε σημαντικό βαθμό για το Κερατσίνι τις πιθανότητες νίκης-ανόδου επί της Οδηγήτριας, αναφέρθηκε ο Νίκος Νταλαμπίρας. 

Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα, με δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Κερατσινίου, υπήρξε ξεκάθαρος αναφορικά με τις ιδιαιτερότητες του νοκ άουτ αγώνα με την Οδηγήτρια: 

«Από τη στιγμή που τερματίζεις πρώτος σ’ ένα πρωτάθλημα με τόσες αγωνιστικές, με τόσες υποχρεώσεις μετά από τόσους μήνες τόσες θυσίες κι τόση προπόνηση, το φυσιολογικό θα ήταν όπως και στις περισσότερες Ενώσεις, που εμείς προσωπικά τις συναντήσαμε και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών η ομάδα που παίρνει το πρωταθλημα να συνεχίζει στην επόμενη Κατηγορία. 

Από εκεί και περα, πλέον με αυτό το νέο σύστημα που δεν παίζουν τέσσερις ομάδες Αθήνας και Πειραιά, αλλά οι δύο πρωταθλητές, όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, έτσι λοιπόν κι εμείς καλούμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε τον πρώτο από τον άλλο όμιλο, την Οδηγήτρια» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Νταλαμπίρα, ο οποίος όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει εάν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, που θα δώσει προβάδισμα νίκης τόνισε: 

«Το ποιός το θέλει περισσότερο. Είναι 90 λεπτά δεν έχει ένα παιχνίδι και μετά  επαναληπτικό. 

Πιστεύω ότι είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι είναι 90 λεπτά κι από εκεί και πέρα γνωρίζοντας ότι  αυτά τα 14 χρόνια είναι πλέον η ώρα και η στιγμή να ξαναμοιράσουμε αυτή τη χαρά στο φίλαθλο κόσμο και στους φίλους του Κερατσινίου. 

Σ’ αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθήσαν πάρα πολύ όλη τη χρονιά με την ομάδα, στη διοίκηση, στον Πρόεδρο, που έχει σίγουρα προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. 

Όπως λέγαμε και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αετό, όπως λέγαμε και στον τελικό Κυπέλλου που παίξαμε με τον Αετό, έτσι και σ’ αυτό το μονό ματς το οποίο είναι στην ουσία ο θάνατός σου η ζωή μου, οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Το σοβαρό Κερατσίνι δεν έχει να φοβάται»

 

 

 

Related posts

«Το πιστεύαμε πολύ, ήταν πέναλτι!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Λευκή» ισοπαλία στο «Γιάννης Βάζος»

Nάσος Φακίδης

Η ανακοίνωση του Κερατσινίου για το γήπεδο “Π. Σαλπέας”

Abola Team 3