free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Δραπετσώνα 6-0 τους Σαλαμινομάχους

Από την αρχή του παιχνιδιού η Δραπετσώνα έκλεισε τους ανήμπορους να αντιδράσουν Σαλαμινομάχους στα καρέ τους και προηγήθηκε στο 18’ με τον πρώτο της σκόρερ Σώζο, που έφτασε τα 9 γκολ την φετινή σεζόν.

 

Επτά λεπτά αργότερα (25’) ο Σάνκα διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων» κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι παίκτες των γηπεδούχων συνέχισαν με «πατημένα τα γκάζια» και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κασσιαβό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (59’) ,ενώ τον Σάνκα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέντε λεπτά αργότερα(64’). Το σκορ έκλεισαν οι Καραμπετιάν (69΄) και Νίκας (76’) δικαιώνοντας τον προπονητή τους , που τους πέρασε στο αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος.

Διαιτητές: Τσόνακας, Κοντίζας, Κεφαλιάκος

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Μακρής, Χαλικίας (64’Καραμπετιάν), Κουκουλάς, Τριανταφύλλου,Χίου, Κασσιαβός, Πλέσσας, Δούφας (62’ Λευκαρίδης), Σώζος (56’ Νίκας), Σάνκα, Κορώνης

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Σαμιώτης, Σερκίδης, Τσιρώνης, Παππάς, Φασιλής, Σούλτος (50’ Νομικός),Πλάκας, Κωνσταντίνου, Μονιός, Κουρκούλης, Ζερβός (65’ Γουρουνός)

Related posts

Πέταγε “φωτιές” ο Ήφαιστος!

Abola Team

Αγόρασε Γολεγό ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος

Τριάρα για την ΑΕ Μοσχάτου!

Abola Team 2