free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκες για Αγ. Αναργύρους-Κοψαχείλα, ισοπαλία ο Ιάσωνας

Οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 1-0 τον Αγιαξ Ταύρου και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ..

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 12′ όταν ο Λάλα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντόντης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δανασής έκανε το 1-0.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Ντόντης, Οικονόμου (73′ Κοκότης), Αρκούδας, Νταϊφώτης, Γεωργόπουλος, Πλεξίδας, Κραψίτης (64′ Μπαντίκος), Δανασής, Λάλα, Μπαστάνης (57′ Χατζής).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Στασινόπουλος, Μιχαηλίδης, Καντέλι, Κούρτι, Σιώζος, Ερμάλ, Σκόρδος (64′ Παλιμάνης), Παληγεώργος, Σερδενές (78′ Γεωργακόπουλος), Ανδρέου (86′ Βασιλειάδης).

Η Κοψαχείλα νίκησε 3-0 τον ουραγό και υποβιβασμένο Πανθησειακό και εξασφάλισε τη σωτηρία της.

Στο 12′ ο Μπαξεβάνης με πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 56′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 60′ ο Μπαξεβάνης άγγιξε το χατ-τρικ, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με χτύπημα κόρνερ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Οντάτζη στο 75′. Τελικά, ο τελευταίος κατάφερε να σκοράρει στο 90′, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με  μακρινό σουτ.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Βένιος, Φόνσος (84′ Τσιούτας), Πάλλας (46′ Ραζακιάς), Οντάτζης, Τουμπουλίδης, Τσίκος, Γιουβρής, Πελεκάσης, Μπαξεβάνης, Γκαγκαστάθης, Μακρυπίδης (76′ Κουρουβακάλης).

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ: Λιανός, Αλεξόπουλος, Γκιονγκέτσι, Κορφιάς, Κραββαρίτης (73′ Βασιλακόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσάβος, Γεωργακάκος (61′ Κουτσολάμπρος), Γκύρτης, Μούτσα (25′ Κοράκι), 

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία έφτασε ο Ιάσωνας, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλος 2-2 με το πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο. Οι γηπεδούχοι όμως εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, με σοβαρότερο αυτό για τη φάση του πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε παράβαση.

Οι παίχτες του Νίκου Φούσκα μπήκαν πολύ δυνατά και αφού αρχικά στο 9′ ο Αγγελόπουλος έκανε το 1-0, στο 13′ ο Τσούτσουρας πέτυχε το 2-0. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση, με τον Παπανδρέου στο 17′ να μειώνει σε 2-1. Ο Ιάσωνας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει εκ νέου το προβάδισμα του, αλλά ο Τσούτσουρας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Τελικά στο 78′ ο Ντόνε με πέναλτι που όπως είπαμε αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, έκανε το τελικό 2-2.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Τσαντές, Μάρος (46′ Σακαρτζής), Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος, Γρηγορίου, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (85′ Κονσόλενας), Τσούτσουρας, Γκίνι, Γεγές (55′ Λάχας), Πατσιαβούρας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καραμαλίγκας, Βλάμης (46′ Τοπάλι), Μάλλης (68′ Τρυφωνίδης), Κοθράς, Μητροφάνης, Λεκαράκος, Κέντρος (46′ Μαρούσης), Ασλανίδης, Παπανδρέου, Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

Related posts

Με χατ τρικ Στεργιόπουλου πέρασε από τον Υμηττό το Παγκράτι

abola10

Μελένος: «Θα δουλέψω σκληρά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της Διάνα»

Γιώργος Ανανίδας

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (13/8/2020 15:43)

admin