free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με χατ τρικ Στεργιόπουλου πέρασε από τον Υμηττό το Παγκράτι

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεργιόπουλο που πέτυχε χατ-τρικ, το Παγκράτι επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας του Προμηθέα Δάφνης.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κέρδισαν δίκαια. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στους γηπεδούχους όταν στο 5′ ο Ζάρκα πλάσαρε άουτ. Στο 13′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Πάσα του Βασιλειάδη, λάθος του Παληάμπελου και ο Στεργιόπουλος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Στο 20′ ο Γιούτσος με ωραία ενέργεια σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του Προμηθέα ενώ στο 26΄ ο Στεργιόπουλος νικήθηκε πάλι από τον Παληάμπελο. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Τσάκαλος σούταρε αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0. Μετά από σέντρα, ο Στεργιόπουλος με ωραίο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Προμηθέα και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με αβαντάζ δύο τερμάτων. Στην επανάληψη και έπειτα από τρία λεπτά ο Στεργιόπουλος με σουτ έκανε το 0-3 πετυχαίνοντας χατ-τρικ και απλοποιώντας τα πράγματα για το Παγκράτι. Στο 49΄ ο Ζάρκας είχε δοκάρι ενώ στο 68΄ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου που έκανε εξαιρετική απόκρουση. Στο επόμενο λεπτό ο Βασιλειάδης νικήθηκε από τον Παληάμπελο ενώ 10 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Προμηθέα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καραβουσάνος στο 90΄ με ωραίο πλασέ στην κίνηση ύστερα από κόρνερ.
Με αυτή τη νίκη το Παγκράτι έφτασε τους 17 βαθμούς προσπερνώντας τον Προμηθέα που έμεινε στους 15.
Εξαιρετική η διαιτησία από τους Ρούσσο, Σταυρόπουλο και Αθανασάκη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Παληάμπελος, Τσάκαλος Παρ., Δημόπουλος, Χονδρογιάννης, Μπάμπαλης, Ζάγουρας (Σώζος 56΄), Κωστάκης Γ. (Σαχίνης 60΄), Ζάρκα, Τσάκαλος Ηλ. (Παπάζογλου 32΄), Κολάι, Παναγιωτούλιας (Καπουράνης 47΄).
Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ: Αθανασίου, Μερετσόλιας, Γιούτσος, Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Βασιλειάδης, Φωτιάδης (Νεζίρι 30΄), Κουρουπάκης (Κοντογιάννης 47΄), Ντουρμεντάκης, Ρίζος, Στεργιόπουλος (Κοκκινασίδης 62΄).
*Η περιγραφή του αγώνα είναι από τον Αντώνη Βασιλακάκη.

Related posts

Τιμούν τη μνήμη της Βασιλικής Αυγουστίνου

Abola Team

Στο 0-0 έμειναν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ Σούρμενα και Τράχωνες

Abola Team 3

Η Λυκόβρυση στο ντέρμπι τον Χαραυγιακό 1-0

Abola Team