free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Πετράλωνα και Τερψιθέα στο ντέρμπι κορυφής

Μπροστά σε περισσότερα από 600 άτομα τα Πετράλωνα που είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τα Τερψιθέα στο ντέρμπι κορυφής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Προηγήθηκε η Τερψιθέα στο 22′ με κεφαλιά του Σκουμπουρδή στην καρδιά της άμυνας μετά από κόρνερ του Χατζηστεφάνου. Τα Πετράλωνα που είχαν κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισαν στο 38′ με ωραία ενέργεια και γυριστό σουτ του Βέλλη. Στο 81′ τα Πετράλωνα ζήτησαν πέναλτι για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή στον Καρούμπαλη, φάση για την οποία ελέγχεται ο διαιτητής Στάμου.

Στο 68′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε φάουλ του Παπαδάκη ενώ στο 40′ δημιουργήθηκε μικροένταση μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο που μεταφέρθηκε και στην εξέδρα χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια. Άριστοι οι βοηθοί Κασιμάτης, Δημητρακόπουλος. Στο 21′ ο γκολκίπερ Δρόσος πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ σε μονοκόματο σουτ του Σκουμπουρδή. Στο 55′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 57′ η μπάλα έφυγε και πάλι ελάχιστα άουτ σε θεματικό σουτ του Ρόκο. Δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ στο 65′ ο γκολκίπερ Εξαρχάκος, ενώ στο 88′ σε γύρισμα του Νίκου η μπάλα πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος των Πετραλώνων.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δρόσος, Καλαϊτζίδης(46′ Καρούμπαλης), Κωνσταντίνου, Κατσούδας, Παπαδάκης, Λάππας, Βέλλης, Χατζημιχάλης, Ρόκο, Μινάϊ(87′ Σπυροπάλι), Παπαγεωργίου. ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Α. Μυλωνάς, Δρακούλης, Μπελέρης, Σπανός, Ζησόπουλος, Χατζηστεφάνου(90′ Αντωνόπουλος), Τσιρόπουλος(46′ Νίκου), Σκουμπουρδής, Τσακλάνος, Κοτζαμάνης(80′ Γραμματικόπουλος).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/2)

Abola Team

Ιωάννου: «Θα χρειαστεί σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team