free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Αφιερωμένη η νίκη στον κύριο Κούστα!»

 

Στον μέχρι πρότινος προπονητή του αφιέρωσε ο Κώστας Πολυχρονίδης τον εκτός έδρας θρίαμβο της Κύπρου Κορυδαλλού επί της Οδηγήτριας.

 

 

Τα βλέμματα όλων των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά «έκλεψε» η Κύπρος Κορυδαλλού με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη της επί της Οδηγήτριας με 2-1.

Οι Κορυδαλλιώτες που είχαν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τους τον Αλέκο Λιθόπουλο μετά την «μεταγραφή» του Νίκου Κούστα στον Άγιο Ιερόθεο, έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να αντιδράσουν καίρια μετά το γκολ που δέχθηκαν από τον Παπαθανασίου στο 81ο λεπτό και να «αποδράσουν» θριαμβευτές από το γήπεδο της Χαραυγής με 2-1 χάρη σε τέρματα των Κατσούλα και Ντα Κόστα.

Ο Κώστας Πολυχρονίδης, ο οποίος μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στην ομάδα, όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μετά από 12 χρόνια, άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr » κι αναφέρθηκε εκτενώς στους τομείς, που ώθησαν την ομάδα του να φθάσει σε αυτή την τιτάνια νίκη:

«Είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτόν τον θρίαμβο που πετύχαμε απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου μας. Φανήκαμε ιδιαίτερα δυνατοί και δεν τα παρατήσαμε ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Με τα έντονα ψυχικά αποθέματα, αλλά και την αντίδραση, που βγάλαμε, κατορθώσαμε να κάνουμε μία απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά και να πάρουμε μία πολύ σπουδαία νίκη, η οποία ήρθε να επιβεβαιώσει την αξιοπρόσεκτη πορεία μας. Μία πορεία, η οποία είναι η κορυφαία στην ιστορία του συλλόγου » ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Πολυχρονίδη, για να προσθέσει:

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον μέχρι πρότινος προπονητή μας τον κύριο Νίκο Κούστα, ο οποίος πλέον βρίσκεται στον ππάγκο του Αγίου Ιεροθέου. Έιχε κάνει απίστευτη δουλειά κι αυτή αναδεικνύεται μέσα από αυτές τις νίκες, αλλά και τη γενικότερη παρουσία μας. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

 

  

 

 

Related posts

«Τεσσάρα» ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος

Ατρόμητος Πειραιά-Ερμής Κορυδαλλού 0-2 με δύο γκολ του Σάμιου

Abola Team 3

ΝΙΚΗ–σε κι ελπίζει!

Kώστας Παλαιολόγος