free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Μπράβο στους παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την σπουδαία νίκη επί της Αλσούπολης απένειμε ο τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης.

 

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παρμαονής μέχρι το … επόμενο πέτυχε ο ΠΟΨ με την πολύ σημαντική του νίκη επί της Αλσούπολης με 2-0

Μία επιτυχία, η οποία βρήκε την ομάδα των βορείων προαστίων να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ψυχικού Γιώργος Σπυράκης, μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να αναλύσει την αξία αυτής της νίκης:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την νίκη, όσο και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Διάστημα στο οποίο πετύχαμε δύο όμορφα τέματα, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε σωρεία ευκαιριών να δώσουμε μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία μας. Θα ήθελα να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μου για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.  νίκη μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για το γεογνός ότι επιτεύχθηκε απέναντι σε μία καλοστημένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όπως είναι η Αλσούπολη, η οποία έχει να επιδείξει φέτος αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της»  ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Σπυράκη, για να προσθέσει:

«Με την συγκεκριμένη νίκη, κάναμε ένα ακόμη βήμα για την απεμπλοκή μας στα πλέι – άουτ και πλέον ατενίζουμε την συνέχεια με ακόμη καλύτερη ψυχολογία, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κορωνίδα. Πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία εγκυμονεί κινδύνους. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς. Η συντριβή που γνώρισε από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει σε καμία περίπτωση. »

 

Αμφίβολος ο Λεοντίου

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Σωτήρη Λεοντίου κόντρα στην Κορωνίδα. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από διάταση στον τετρακέφαλο, η οποία δεν του έχει επιτρέψει να ενταθεί στους προπονητικούς ρυθμούς των συμπαικτών του και αρκείται σε συντηρητική αγωγή.

Επίσης, θα απουσιάσει ο Εντρίτ Μπραχιμιλάρι για λόγους επαγγελματικής φύσης.

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Κομβικό το παιχνίδι με τον Βύρωνα»

Προπονητης Τζωρτζης Γ. – ΑΟ Ιλιου

admin

«Μας περιμένει πολύ δύσκολο ματς»

Kώστας Παλαιολόγος