free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο!»

 

 

Το σύνθημα για την εκπλήρωση του φετινού αντικειμενικού στόχου του Ατρομήτου Κερατσινίου έδωσε ο Άρης Χανιώτης.

 

 

 

Ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο στην Α’ Κατηγορία διατήρησε ο Ατρόμητος Κερατσινίου παρά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην ισχυρή ΑΕ Νεάπολης.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο κράτησε τους «κυανοκίτρινους» στο κυνήγι μίας εκ των προνομιούχων θέσεων στον δεύτερο όμιλο της Β’  ΕΠΣΠ

Ο Άρης Χανιώτης έδωσε συνέχεια στις φετινές εκπληκτικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρομήτου Κερατσινίου, με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να χαρίζει στην ομάδα του τον πολύτιμο πόντο της ισοπαλίας.

Ο δυναμικός και πολυσύνθετος παίκτης με πολλές παραστάσεις αγώνων υψηλής κρισιμότητας, άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» κι έσπευσε να δώσει το σύνθημα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας:

 «Συνεχίζουμε να παλεύουμε και με το ίδιο πνεύμα θα αντιμετωπίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να καταλάβουμε μία θέση, η οποία μας παρέχει την δυνατότητα να λάβουμε μέρος στα μπαράζ ανόδου και να διεκδικήσουμε με πολλές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε. Το σίγουρο, είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για την εκπλήρωση του στόχου, που έχουμε θέσει»

 

  

 

 

 

Related posts

Άρης Χανιώτης: «Βάζουμε τις βάσεις για την άνοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team