free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Έτοιμοι με την επανέναρξη των υποxρεώσεών μας»

Την πρόθεση η ομάδα του να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας, εξέφρασε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Η όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη και το κυριότερο αποφασισμένη να παλέψει με τις πιθανότητες, που της αναλογούν, το εισιτήριο της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία, αποτελεί το … προαπαιτούμενο για την Λαύρα Αργυρούπολης.

Τα δύο … συνεχόμενα ρεπό στον δεύτερο όμιλο της Γ’ΕΠΣΑ ήρθαν σε μία καίρια χρονικά περίοδο για την Λαύρα Αργυρούπολης κι ενώ το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα δίνει τον δικό του αγώνα για την επίτευξη της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία

Ο προπονητής του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των νοτιοανατολικών προαστίων Αργύρης Ψαρρός θέλησε μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε στο «Abola.gr» να μεταφέρει τις σκέψεις του αναφορικά με την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στις εναπομείνασες αγωνιστικές της υποχρεώσεις:

«Δουλεύουμε με ιδιαίτερη σύνεση, προσοχή και σοβαρότητα, με σκοπό να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι με την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό, να διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις τις όποιες ατέλειες έχουμε παρουσιάσει.

 Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμασστε πολύ μεθοδικά σε αρκετούς τομείς, όπου έχουμε διαγνώσει ατέλειες, αλλά και αδυναμίες, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να επιχειρήσουμε την προσπάθειά μας για εκπλήρωση των υψηλών μας στόχων».

 

 

 

Related posts

Ο Μάκης Ντέτσικας τεχνικός διευθυντής στα Πατήσια

admin

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (19/11/22)

Abola Newsroom

Σημαντική ενίσχυση για τους Λέοντες

Kώστας Παλαιολόγος