free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει!

Δριμύτατη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης με αφορμή  τις αποκαλύψεις για τη σχέση της ΕΠΣ Φωκίδας με την εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ του Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Δημοσίευμα του AllAboutARIS προκάλεσε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης που επισημαίνει ότι πέρα από τις κινήσεις προς ΚΕΔ και ΕΠΟ, αλλά και τον κ. Βασιλειάδη, πιστεύει πώς η διαπλοκή ζει και βασιλεύει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε από μερίδα των ΜΜΕ πως ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, από την οποία, όλως τυχαίως (;;;), προέρχεται ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Καλλιθέα-Λαμία, κ. Φλωράκης. Έτσι, φυσικά, εξηγείται και γιατί ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, κ. Τσαμούρης, είναι… «κόσμημα», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαμίας.Τελικά, η διαπλοκή ζει και βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο…Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να πιστεύει ότι η ΚΕΔ αγνοούσε την παραπάνω… λεπτομέρεια. Ό,τι δηλαδή, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είναι χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας, στην οποία ανήκει ο κ. Φλωράκης, ο μοναδικός Έλληνας που ΔΕΝ ΕΙΔΕ την αλλοίωση αποτελέσματος στο «Ελ Πάσο».Σε διαφορετική περίπτωση, αν η ΚΕΔ το γνώριζε, τότε είναι συνυπεύθυνη στο «έγκλημα».

Related posts

«Ντόρτια» από τον Ολυμπιακό!

Kώστας Παλαιολόγος

Στις 21/8 το μνημόσυνο της Βασιλικής Αυγουστίνου

Abola Team

Ισοπαλία ανόδου Λαμία και Απόλλων στην Football Laegue

Abola Team 3