free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κάτσικας: «Είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι»

Την ικανοποίησή του για την νίκη επί του Άγιαξ Ταύρου, αλλά ακι την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Κάτσικας.

 

 

  

Την διαρκή αγωνισιτκή της άνοδο επιβεβαίωσε με τον πλέον μεφατικό τρόπο η Αγία Παρασκευή με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του Άγιαξ Ταύρου με 2-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στην «Σάντα» να διατηρηθεί ακλόνητη στην έκτη θέση του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα των βορείων προαστίων, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Κάτσικα στο «Αbola.gr»:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη, αλλά και την γενικότερη εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή και αξιόμαχη ομάδα και με τη σύνεση, που εμφανίσαμε ως ομάδα, αποδείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της γίας Παρασκευής, για να προσθέσει:

 

«Πλέον, η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στο Καματερό. Μία ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη ομάδα και θα χρειαστεί να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ώστε να φθάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χρήστος Βελέντζας

Related posts

Άγιαξ Ταύρου – Παπάγος 1-2 (vid)

abola10

“Χ”ωρίς νικητή στον Ήφαιστο

Abola Team 2

Σούρμενα: «Μονόδρομος η νίκη»«

Kώστας Παλαιολόγος