free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τον Λεάλ μπροστάρη ο Εργοτέλης κόντρα στον Εθνικό

Ο Ουρουγουανός, που δέχθηκε μία κλωτσιά στο ματς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (1-2) και έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους, είναι μάχιμος για τον αγώνα με τον Εθνικό στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης φέτος έχει την… σφραγίδα του Σέρχιο Λεάλ, αφού είναι ο παίκτης – βαρόμετρο των «κιτρινόμαυρων» σκοράροντας καθοριστικά γκολ, όπως αυτό που έβαλε στις Μουρνιές την περασμένη Κυριακή  κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (1-2).

Ο Ουρουγουανός MVP του φετινού Εργοτέλη έχει μία μικρή ευπάθεια στους τραυματισμούς την φετινή σεζόν, έχοντας χάσει ματς όπου ο Εργοτέλης τα έχει «πληρώσει» με χαμένους βαθμούς,  ενώ από τους αντιπάλους του είναι φυισιολογικό ναδέχεται σκληρά μαρκαρίσματα.

Ένα τέτοιο δέχθηκε και στο ματς της περασμένης Κυριακής και έγινε αναγκαστικά αλλαγή αλλά ευτυχώς δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Θα ήταν το χειρότερο σενάριο να χάσει κάποιο ή κάποια από τα τελευταία έξι εναπομείναντα ματς, αφού η συμβολή του ήταν και είναι καθοριστική.

Ο παίκτης αναμένεται να προπονηθεί κανονικά οπότε θα βρίσκεται στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο Παγκρήτιο με τον Εθνικό.

Related posts

Επτά ανανεώσεις στον Οπούντιο Μαρτίνου!

Abola Team 2

Τεράστια νίκη Παπακανέλλου στην Π.Ε.Π.Π.- Οι πρώτες δηλώσεις

abola10

Η ανακοίνωση του Κερατσινίου για τα κερκίδα των φιλοξενούμενων στο ματς με τον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 3