free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Νίκη, για να σωθούμε μαθηματικά»

 

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην Γλυφάδα ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

 

 

Ως ευκαιρία να «καθαρίσουν» και μαθηματικά την υπόθεση – παραμονή αντιμετωπίζουν στην Κοψαχείλα την επερχόμενη αναμέτρηση με την Γλυφάδα.

Άπαντες στο σωματείο των νοτίων προαστίων προετοιμάζονται πυρετωδώς, με σκοπό να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών στην σαββατιάτικη καθοριστική αναμέτρηση και να φθάσουν στην νίκη, που θα τους επιτρέψει να κάνουν καλές γιορτές

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη στο «Αbola.gr»:

«Έχουμε τη δυνατότητα στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα σητν Γλυφάδα με ενδεχόμενη νίκη να οριστικοποιήσουμε τη σωτηρία μας. Αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο ματς με την ανάλογη σοβαρότητα και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε νίκη, ώστε να επιτύχουμε και μαθηματικά τον στόχο της παραμονής και μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή» ήταν το αρχικό πνεύμα του Αντώνη Κουφογιαννάκη, για να προσθέσει:

 «Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, ώστε στην συνέχεια να ξεκινήσουμε να κάνουμε αξιλολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ»

 

Πολλές οι απουσίες

Με αισθητές ελλείψεις στην σύνθεσή της θα φιλοξενήσει η Κοψαχείλα την ΑΕ Γλυφάδας. Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης γιατις ανάγκες της σαββατιάτικης κομβικής αναμέτησης δνε θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των Χρήστου Μακρυπίδη, Γιώργου Γιουβρή λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, όπως επίσης και του Μάρτιν Μπορίσοβ, που βρίσκεται στη Βουλγαρία.

 

 

Related posts

Έρχονται εξελίξεις για Κουτσουδάκη και σχεδιασμό στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Ο Άγιος Δημήτριος πέρασε και από τα Παράδεισο με 2 – 0 και έκανε το 4×4.

Ρένος Γιαμπουράς

Τον Γιώργη Παπαδάκη πήραν οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου