free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μεγάλο διπλό ο Χαραυγιακός, τριάρα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, έξι γκολ στο Ηράκλειο-Ήφαιστος, ισόπαλοι Κένταυρος Βριλησσίων-Παπάγος

Ο Χαραυγιακός πήρε μεγάλο διπλό στο εκτός έδρας ματς με τον ΓΣ Αργυρούπολης με σκορ 1-0.

Το γκολ για το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήρθε από το ωραίο σε εκτέλεση φάουλ του Τουγουντζόγλου που έστειλε την μπάλα πρώτα να χτυπήσει στο δοκάρι και μετά να καταλήξει στα δίχτυα, για να γίνει το 0-1 στο 90΄’. Σ’ αυτό το σημείο υπήρξε για δύο λεπτά διακοπή του αγώνα, αφού σημειώθηκαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών, χωρίς όμως να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια, αφού η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έσωσε την κατάσταση. Αποβλήθηκαν από τον πάγκο οι Φύτρος (πρόεδρος), Κορωνέλλος (τερματοφύλακας) και ο Παπαδημητρίου. Το τελικό σφύριγμα του Γκάμαρη βρήκε τον Χαραυγιακό νικητή με σκορ 0-1. Βοηθούς είχε τους Νικολαδό και Μαχαίρα.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστιδης, Αδαμίδης, Μπουσουλόπουλος, Χιόνης, Γιαννίκος, Κωνσταντινίδης, Γκρεβτσίδης (80’ Διαμαντόπουλος), Αγγελόπουλος (46’ Βασίλης), Κοτρότσος (88’ Παπαντωνάκης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκης, Παικόπουλος (89’ Κουντουριώτης), Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Φωστέρης, Αναστασόπουλος, Μπίτιλης (62’ Κωνσταντίνου), Γιαννόπουλος (80’ Ζήσης).

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον αρχηγό του, Τάκη Αποστολόπουλο που βρήκε δίχτυα δυο φορές πήραν τη νίκη διατηρώντας την απόσταση τους ενός πόντου που τους χωρίζει από τον δεύτερο Χαραυγιακό. Στο 60′ ο Τσιούλος έκανε το 3-0, με το αυτογκόλ του Θανόπουλου στο 77′ μετά τη σέντρα του Κουτούζη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο 72′ ο Μπερτσιάς είχε δοκάρι μετά το γύρισμα του Κακλαμάνου.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Νικος Παπαρούνης) Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος (77′ Μπανιάς), Μπερτσιάς (73 Παπαναστασίου), Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος (68′ Μπάκας Π.), Τσαγιάννης.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Αγγελόπουλος (59′ Κούγκρας), Κουτσιαύτης (77′ Καφετζής), Ανδρέου, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Φιλίππου (80′ Ψήλος), Βασιλειάδης, Πετράκης, Κουτούζης, Ζαφειράκης.

 

 Ισόπαλο με το εκπληκτικό σκορ 3-3 έληξε το ματς ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Ήφαιστο που προηγήθηκε στο σκορ.

Το αυτογκόλ του Μέρτκολα στο 15′ έβαλει σε θέση ισχύος το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού. Στο 29′ ο Χίος έκανε το 0-2, με το Ηράκλειο να μειώνει στο 48′ με πέναλτι του Καφετζή. Στο 59′ ο Μπότης έκανε το 1-3, και εκεί ενώ όλα έδειχναν ότι έγερναν υπέρ των φιλοξενούμενων, το Ηράκλειο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Συγκεκριμενα στο 65′ ο Φερεντίνος και στο 89′ η χρυσή αλλαγή του Γιώργου Τσαμόπουλου, Παπάζογλου διαμόρφωσαν το τελικό 3-3.

Διαιτητής ήταν ο Όντος με βοηθούς τους Τζίκα και Ρέντζελο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Γκλώτσος, Μερτκολα, Δήμας (46′ Φερεντινος), Αναγνωστόπουλος (62′ Μουκίδης), Λύκος, Ψαρρής, Καριατλής, Τσάτσος (35′ Παπάζογλου), Σαντρια, Καφετζης, Καραχάλιος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Στουραϊτης, Ζαγκλής (78′ Μαυρομάτης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Μπότης (90′ Βλασσόπουλος), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (83′ Παναγιωτόπουλος), Χίος.

 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Κένταυρο Βριλησσίων και τον Παπάγο.

Στο 8′ ο Ρέτζο έκανε το 0-1, με τον Κολοβό στο 68′ να έχει δοκάρι για τον Παπάγο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88′ ο Κολλιός.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Θεοδωρίδης) Κάρο, Ελεζάι (76′ Δημητριάδης), Κουτσουβέλης, Τούντας, Κολλιός, Θεοδωρίδης ΑΠ. (60′ Μωραϊτης), Μανίκας, Μπότσι, Δέτσης, Ένσι, Κολιούρης (76′ Γαλινάκης).

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κατσίκας, Νούτσος (86′ Αναστασίου), Μπράτσι, Σιούτας, Κορδάς, Λιούκας, Σταυρουλάκης, Σφακιανάκης (63′ Κολοβός), Κουτσοβέλης, Αλεξιάδης, Ρέτζο.

 

Related posts

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Περιστερίου Σωτήρης Σκλάβος την Τρίτη 16/6 στις 9 μ.μ.

admin

«Φουλάρουν» για ενίσχυση στην Αλσούπολη

Κλήσεις για προπόνηση στις 7/11 στις Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΑ

Abola Team 3