free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Φουλάρουν» για ενίσχυση στην Αλσούπολη

Εντείνονται οι επαφές των ιθυνόντων του συλλόγου των βορείων προαστίων για την απόκτηση παικτών που διακρίνονται στην μεσαία γραμμή.

 

Σε εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Αλσούπολης ενόψει της νέας περιόδου. 

Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου του Γαλατσίου σε συνδυασμό με τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαίτζίδη έχουν ήδη σηκώσει … μανίκια προσβλέποντας στην όσοα το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ μερ ποδοσφαιριστές έμπειρους κι εγνωσμένης αξίας, που θα έχουν όλα τα εχέγγυα να παλισιώσουν ιδανικά το υπάρχον πολύ νεανικό ρόστερ και να το οδηγήσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Αλσούπολης εντείνουν τις επαφές τους όσον αφορά την ενίσχυση στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Στις προτεταιότητες των ανθρώπων της Αλσούπολης είνaι η απόκτηση ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου κι ενός έμπειρου κι αξιόλογου επιτελικού χαφ, που θα έχει όλα τα ηγετικά στοιχεία να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στον τομέα ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Παράλληλα εντός των ημερών ενδέχεται να κλειστούν άλλα δύο δυνατά φιλικά, στα οποία ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης θα έχει τη δυαντότητα να «τσεκάρει» ορισμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχοντια από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

 

 

 

 

Related posts

Μίτροβιτς: «Θα δουλέψουμε σε βάθος»

Kώστας Παλαιολόγος

Με καλή ψυχολογία οι Αμπελόκηποι

Abola Team

Τέλος ο Οικονομόπουλος από τον ΠΟΨ

abola10