free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Έρχονται» ανανεώσεις στην Κηπούπολη

Σε σειρά επαφών με παίκτες που επιθυμούν να παραμείνουν στην πρωταθλήτρια του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ βρίσκονται οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

 

 

Σηκώνουν μανίκια στην Κηπούπολη, με την προοπτική τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου που θα έχει τις βλέψεις να σταθεί επάξια στην Β’ Κατηγορία.  

Το επίτευγμα της ανόδου , το οποίο σημαδεύτηκε από το εκπληκτικό απόλυτο σερί 24 νικών, έχει ανοίξει για τα καλά τη όρεξη των ιθυνόντων του συλλόγου των δυτικών προαστίων, οι οποίο επιθυμούν από τώρα να θέσουν τις υγιείς βάσεις, που θα επιτρέψει στην ομάδα να σταθεί με αξιώσεις στον επόμενο μαραθώνιο. 

Στις βλέψεις των ανθρώπων της Κηπούπολης είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών που συνέθεσαν το ρόστερ της φετινής εκπληκτικής σεζόν! 

Από το εύρος των παικτών, που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Κηπούπολης, θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό, ο αριθμός, αλλά και η αναγκαιότητα των θέσεων, που θα γίνουν οι προσθετικές κινήσεις. 

 

Ο τεχνικός Δημήτρης Φιλίππου έχει εκπονήσει το δικό του πλάνο δράσης, ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένη στο επόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (30-31/3)

Nάσος Φακίδης

Όλα έτοιμα για την λαμπρή τελετή (Παρασκευή 16/6) τελετή λήξης των ακαδημιών του Ρουφ

Abola Team 3

Τα σημερινά (30/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom