free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μίτροβιτς: «Θα δουλέψουμε σε βάθος»

Τη δίψα του για επιτυχίες και διακρίσεις με τον ΑΟ Βύρωνα εξέφρασε ο Ντράγκαν Μίτροβιτς.

 

 

Αποφασισμένος να πετύχει στον ΑΟ Βύρωνα και να αποδείξει ότι αξίζει της εμπιστοσύνης της διοίκησης που του ανέθεσε τις τύχες του συλλόγου, παρουσιάζεται ο Ντράγκαν Μίτροβιτς. 

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει χτίσει το όνομά του στην χώρα μας ως παίκτης φορώντας τις φανέλες των Πόντιων Βέροιας στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990 (σ.σ. έχοντας συμπαίκτες τους Νίκο Νταμπίζα, Ανδρέα Νινιάδη και Ηλία Ατματζίδη),  Αετό Σκύδρας (σ.σ. με προπονητή τον Γιώργο Χατζάρα) Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Πιερικό και Στυλίδα, άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr» με αφορμή την ανάληψη των τυχών του Α.Ο. Βύρωνα. 

Με τον ελληνοποιημένο πλέον προπονητή, να δηλώνει την έντονη θέλησή του να οδηγήσει την νέα του ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών:’ 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανάληψη των τυχών του ΑΟ Βύρωνα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κι αξιόμαχο σύνολο. Μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει όλα τα φόντα να παλέψει για κάτι καλό την νέα σεζόν» ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να συμπληρώσει ερωτηθείς για τους λόγους, που τον ώθησαν στην απόφαση να αποδχθεί την πρόταση της διοίκησης της νέα του ομάδας: 

«Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η διοίκηση, η οργάνωση, αλλά και η σοβαρότητα που διακρίνω στη νέα μου ομάδα. Θα δουλέψουμε σε βάθος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες και την προώθηση παικτών. Με σωστή οργάνωση, κατάλληλο σχεδιασμό και σκληρή δουλειά έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε».

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Α’ και Β’ κατηγορία

Ρένος Γιαμπουράς

Είκοσι μέρες εκτός δράσης ο Παπαδόπουλος

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (23/10) αγωνιστικό πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team