free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πήρε Μπαχά η ΑΕ Μοσχάτου, Δ. Παπαδόπουλο η Χαλκηδόνα, Σπαχίου η Χαραυγή, Στεφανή η Αμφιάλη, αποχώρηση Δαρδανού στον Αετό Κορυδαλλού

Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον ακραίο επιθετικό Τζουλιάνο Μπαχά.

Ο 21χρονος άσος προέρχεται από ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα όπου εντυπωσίασε με την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας πετυχαίνοντας 23γκολ όντας ο δεύτερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Ο  Μπαχά που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ήταν στην ομάδα νέων του Φωστηρα, έπαιξε στον Μαύρο Αετό-Ολυμπιάδα πριν καταλήξει πέρσι στον Ίκαρο που με προπονητή τον Γιώργο Δρακοπουλο συνεργάτη του  Γιάννη Χατζηράπτη φέτος στην  ΑΕ Μοσχάτου  έκανε εξαιρετική σεζόν.

Η Χαραυγή που απέκτησε τον  τερματοφύλακα Φώτη Σπαχίου. Ο 23χρονος πορτιέρο αγωνιζόταν τελευταία στον ΑΣ Δραπετσώνας και παλαιότερα στον Ατρόμητο Πειραιά και Προφήτη Ηλία.

Τον 31χρονο έμπειρο στόπερ  Κώστα Στεφανή απέκτησε η Αμφιάλη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γέννημα-θρέμμα Αμφιαλιώτης με εξαιρετική καριέρα στο χώρο καθώς έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΟΦΗ και μετά σε Ατρόμητο Πειραιά, Αμπελακιακό και Ερμή Κορ. και επέστρεψε στην ομάδα που πρωτοξεκίνησε για να βοηθήσει την Αμφιάλη που επανήλθε στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά με προπονητή τον Τάσο Δερμάτη.

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟ Χαλκηδόνας. Πρόκειται για τον 20χρονο δεξιό αμυντικό Δημήτρη Παπαδόπουλο που αγωνιζόταν στην Κύπρο Κορυδαλλού.

Τέλος, την αποχώρηση του από τα διοικητικά του Αετού ανακοίνωσε ο Γενικός Αρχηγός Γκίκας Δαρδανός.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα πρωινά Κυριακάτικα (11/2) παιχνίδια στον Πειραιά

Abola Team 3

Ποινές από την ΕΠΣ Πειραιά!

Abola Team

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 10 και 11/11 στον Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς