free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βελλίνης: «Είναι μονόδρομος για τον Εργοτέλη η άνοδος»

Μονόδρομο αποτελεί η άνοδος στην Football League για τους παίκτες του Εργοτέλη.

Αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που κάνουν κάθε φορά οι παίκτες της Κρητικής ομάδας μέσα από τις οποίες αποτυπώνεται η αποφασιστικότητά τους για την επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου που έχει ο Εργοτέλης.

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Περικλής Βελλίνης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την «μάχη» της ανόδου, το γκολ που του λείπει αλλά και τον κόσμο της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αγιο Ιερόθεο.

Η «μάχη» της ανοδου μεταξύ Εργοτέλη και Ιωνικού συνεχίζεται και οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν ακόμα ένα τρίποντο στο… σακούλι τους επικρατώντας του Εθνικού με 2-0.

Ο ποδοσφαιριστής της Ηρακλειώτικης ομάδας, Περικλής Βελλίνης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την «μάχη» της ανόδου, το γκολ που του λείπει αλλά και τον κόσμο του Εργοτέλη ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αγιο Ιερόθεο.

Αναλυτικά όσα είπε o Περικλής Βελλίνης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Εθνικού (2-0)

«Η αλήθεια είναι οτι δεν ήμασταν σε καλή μέρα στο ματς αυτό. Κερδίσαμε όμως σχετικά εύκολα και αυτό μετράει. Πήραμε ακόμα τρείς σημαντικούς βαθμού. Τώρα μιλάνε οι πράξεις. Έχουμε πέντε ματς, πέντε Τελικούς και θέλουμε πέντε νίκες. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και προχωράμε για  τον στόχο μας. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και έχουμε βελτιωθεί στο παιχνιδι μας. Εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις. Ο Εθνικός «κλείστηκε, δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Ήμασταν προσεκτικοί και διαβασμένοι».

Για το επόμενο ματς με τον Αγιο Ιερόθεο

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και κομβικό ματς. Είναι μία πολύ δυνατη ομάδα. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Στον πρώτο γύρο δεν παιξαμε καλά και χάσαμε στο Παγκρήτιο. Τώρα όμως θα κερδίσουμε εμείς. Έχουμε ισχυρό κίνητρο και ήδη σκεφτόμαστε αυτό το ματς και έτσι θα πάμε στο Πάσχα. Θέλουμε την νίκη που θα είναι ένα… σκαλοπάτι για την άνοδο».

Για την διακοπή του Πάσχα

«Το μυαλό μας είναι στον Αγιο Ιερόθεο. Έτσι θα πάμε σε ολιγοήμερες διακοπές για να πάρουμε ανάσες για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Θα ξεκουραστούμε και δεν θεωρώ οτι η διακοπή θα μας κάνει κακό ή θα μας κόψει την… φόρα. Είναι υποχρεωτική για όλους και δεν θα μας επηρεάσει».

Για το ποιός είναι το φαβορί για την άνοδο

«Έχω ακούσει τις δηλώσεις και του δικού μας προπονητή αλλά και του τενχικού του Ιωνικού αλλά δεν θα τις σχολιάσω, όπως δεν θα το έκανα για κανένα προπονητή. Εμείς είμαστε σε μία ομάδα που έχει στόχο και όραμα και είμαστε υποχρεωμένοι για την ομάδα και τον κόσμο μας να ανέβουμε. Είναι μονόδρομος για μας η άνοδος. Ο Ιωνικός είναι καλή ομάδα και έχει καλή έδρα.  Εμείς έχουμε έμπειρους παίκτες και δυστυχώς αν δεν είχαμε κάνει κάποιες… γκέλες τώρα θα ήμασταν καθαρά πρώτοι. Έχουμε έρθει στον Εργοτέλη και δεν αγχωνόμαστε με το «Πρέπει» να ανέβουμε, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ αλλά θα… παίζαμε με τους φίλους μας. Μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση και το βάρος της φανέλας μας».

Για την «μάχη» της παραμονής

«Θα κριθεί μεαξύ Ηλυσιακού και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Η Χανιώτικη ομάδα έχει καλύτερο πρόγραμμα και θεωρώ οτι είναι και καλύτερη ομάδα. Θέλω να σωθεί γιατί είναι και Κρητική ομάδα».

Για τον ίδιο και το γκολ που του… λείπει

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα οι συμπάικτες μου με… αγκάλιασαν. Έχουμε καλά αποδυτήρια.  Δέθηκα αμέσως με την ομάδα. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο. Το Ηράκλειο είναι ωραία πόλη και όλοι με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Νιώθω καλά εδώ. Το γκολ μου λείπει αλλά ελπίζω να έρθει σύντομα αλλα ας ανέβουμε και ας σκοράρω του χρόνου στην Φούτμπολ Λιγκ. Είμαι μέσα στις φάσεις, το κυνηγάω αλλά δεν με αγχώνει που δεν σκοράρω. Ας κερδίζει η ομάδα και όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας».

Για τον κόσμο του Εργοτέλη

«Ο κόσμος έρχεται στο Παγκρήτιο και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε με την άνοδο. Αγκαλιάζει την προσπάθεια μας. Ήρθαν στα Χανιά και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε δευτερόλεπτο. Έχουμε θερμή συμπαράσταση. Θέλουμε να μας στηρίξει και στην συνέχει. Πιστεύουμε στην άνοδο και θέλουμε να την πιστέψει και αυτός».

Για τον ΟΦΗ

«Βρέθηκε από νωρίς πίσω. Τον παρακολουθώ και έχω πάει και στο «Γεντί Κουλέ» δυο φορές, με τα Τρίκαλα και τον Αγροτικό Αστέρα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Έρχονται και νέα παιδιά από τον πάγκο. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και τώρα είναι πιο απελευθερωμένος γιατί τον είχα δεν και κόντρα στηνΣπάρτη, που είχε άγχος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει τώρα. Αξίζει να είναι ψηλά αν και θεωρώ οτι δύσκολα θα περάσει κάποιους ή κάποια ομάδα από αυτές που είναι ψηλότερα και έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την άνοδο. Έχει όμως κίνητρο να τερματίσει ψηλά και να περιμένει τι  θα γίνει το καλοκαίρι».

 

Related posts

Σε διάθεση τα Διαρκείας στον Αστέρα Βάρης

admin

Ο Νίκος Βαμβακούλας στην τεχνική ηγεσία της Θήβας

Abola Team 3

ΑΟ ΘΗΒΑ – ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-0

Ρένος Γιαμπουράς