free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση!»

Το στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας έδωσε ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

Την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό της στην Α’ Κταηγορία συνέχισε ακάθεκτη η Αθηναϊδα με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της Άμιλλας Περιστερίου. 

Μία επιτυχία, η οποία σε συνδυασμό με την εντός έδρας απώλεια βαθμών της Νέας Ιωνίας κόντρα στην Χρυσούπολη (σ.σ. 0-0) έδωσε τη δυνατότητα στους «κυανόελυκους» να αποσπαστούν με διαφορά 10 πόντων από την ομάδα των βορείων προαστίων (σ.σ. 63 έναντι 53 βαθμών) και ουσιαστικά να χρειάζονται δύο μόλις βαθμούς στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές, ώστε να αναδειχθούν και μαθηματικά πρωταθλητές στον πρώρτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.  

Ο τεχνικός καθοδηγητής της Αθηναϊδας κι αρχιμάστορας της εντυπωσιακής πορείας της τελευταίας διετίας Θανάσης Ζαμπούρας έδωσε το δικό του στίγμα μιλώντας στο «Abola.gr» : 

«Πετύχαμε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα, που ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και τελικά πετύχαμε τα τρία τέρματα, που μας χάρισαν  την νίκη. Πήραμε το απόλυτο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, συνεχίζουμε και προχωράμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αθηναϊδας, για να προσθέσει: 

«Μετά από τον συνδυασμό αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής αποκτήσαμε αέρα δέκα βαθμών από την Νέα Ιωνία και ουσιαστικά χρειαζόμαστε δύο πόντους, ώστε να αναδειχθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές. Από την πλευρά μας θα εξακολουθήσουμε να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ώστε να διατηρήσουμε το ίδιο θετικό πρόσωπο μέχρι τέλους»

 

  

Related posts

Καρέ μεταγραφών τα Ιλίσια 2004

Abola Team 3

Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης: Το ανακαινισμένο γήπεδο είναι εδώ και είναι πανέμορφο

Γιώργος Ανανίδας

Ψάχνουν για το «μπαμ» για την τεχνική ηγεσία στον ΠΟΨ