free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λάλα: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

 

 

Το έναυσμα για ένα ακόμη καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα έδωσε ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Άρη Πετρούπολης Γιόβαν Λάλα.

 

 

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη από την εν γένει αξιοζήλευτη φετινή τους πορεία στονδεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ αντιμετωπίζουν στον Άρη Πετρούπολης την κρίσιμη τελική ευθεία του φετινού «μαραθωνίου» 

Ο Γιόβαν Λάλα σε αυτή την παρθενική του σεζόν στον Άρη Πετρούπολης  υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της ομάδας. Ο 30χρονος δυναμικός μεσοαμυντικός με το έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά, συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να προκαλέσει τα ευμενή σχόλια σύσσωμης της κοινής γνώμης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής άνοιξε την καρδιά του στο «Αbola.gr» κι αναφέρθηκε εκτενώς στις πτυχές που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτή την αξιοζήλευτη παρουσία:

 «Σε γενικές γραμμές όλοι μας στην ομάδα αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τα όσα έχουμε καταφέρει φέτος. Όταν ξεκινούσε η σεζόν, πρωταρχικός στόχος ήταν να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής όσο το δυνατον συντομότερα.

 Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, είχε ποιότητα, στοιχεία, τα οποία συνέβαλλαν καταλυτικά στην γενικότερη πολύ καλή μας παρουσία.

 Από την στιγμή, όπου υλοποιήσαμε τον συγκεκριμένο στόχο, όλοι μας απελευθερωθήκαμε και φανερώσαμε αρκετές αγωνιστικές αρετές, που μας επέτρεψαν να πετύχουμε μία αρκετά θετική πορεία» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιόβαλ Λάλα, για να προσθέσει:

 «Μάλιστα, με λίγη τύχη θα μπορύσαμε να είχαμε τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου, αγγίξαμε το όνειρο, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά ηττηθήκαμε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι από τον Χαραυγιακό,, μετά τις δύο ισοπαλίες στους ημιτελικούς. Όλοι μας νιώθουμε ότι έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα φέτος και πλέον ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτές τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος»

 Ερωτηθείς για τις προσωπικές του βλέψεις, ο Γιόβαν Λάλα τόνισε:

 « Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε το ό,τιδήποτε. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ στον Άρη Πετρούπολης και θα ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σην ομάδα. Πολλά όμως θα καθοριστούν και από τις προτάσεις που θα έχω στα χέρια μου»

 

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Πήραμε νίκη διπλής αξίας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΑΖΗΣ: Υπάρχει μία έντονη ανησυχία…

Abola Team

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:”Ικανοποίηση για την τήρηση της νομιμότητας”

abola10