free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός 2-0 τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός χάρη σε γκολ των Μολέδο και Λέτο επικράτησε με σκορ 2-0 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε αυτή τη φορά το βασικό σχήμα του και οι «πράσινοι» πήραν μια πολύ σημαντική νίκη και σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό, ενόψει της ρεβάνς στις 27 Απριλίου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε… μόνο 2-0 του «δικέφαλου του βορρά» και πήρε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εξαιρετικοί οι «πράσινοι», που άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ροντρίγκο Μολέδο στο 21’, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 83’! Δεν δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους στο 89ο λεπτό σε αγκωνιά του Κρέσπο στον Μπεργκ! 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (86′ Μόλινς), Εμποκού, Κλωναρίδης (75′ Λέτο), Μπεργκ (90′ Ρέις). 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ (88′ Τσίμιροτ), Ουάρντα, Ενρίκε (58′ Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος (73′ Κίτσιου), Κουλούρης. 

Related posts

Σαντορίνη – Ιάλυσος 1-1 (highlights)

admin

Τα σημερινά αποτελέσματα του κυπέλλου της ΕΠΣΑ

Abola Team

Παρελθόν ο Πασπαλιάρης από τον Απόλλωνα Λάρισας

Abola Team 2