free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στα πέναλτι ο ΠΟΑ, 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Την 3η θέση του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Μινωική στη μνήμη του Νικολάου Σφακιανάκη, κατέλαβε ο ΠΟΑ που επικράτησε με 3-1 επί του Ερμή Ζωνιανών στη διαδικασία των πέναλτι.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι διάρκειας 45 λεπτών, είχε ρυθμό και ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις. Πρώτη καλή στιγμή στο 5′ για τον ΠΟΑ με τον Χατζηανδρέου να εκτελεί φάουλ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 12′ ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουτσάκη από τον Ραπτάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αμπντουραχμάνι, όμως ο Ανδρεαδάκης απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 20′ με εκτέλεση φάουλ ο Πρωτογεράκης αστόχησε και στο 24′ ο Ρόβας δεν βρήκε στόχο με το σουτ που επιχείρησε. Στο 38′ ο Μπουτσάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Χατζηανδρέου έκανε το 1-0 για τον ΠΟΑ ενώ ο Κοζυράκης ισοφάρισε για τον Ερμή. Στη συνέχεια ο Πρωτογεράκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΟΑ ενώ ο Ανυφαντάκης του Ερμή σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαγκιόζη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπουτσάκης.

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Κοζυράκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Αργκιλέσι, Σκουτέλης, Λαδιανός, Τοπούζης, Ρόβας.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Βρεττός, Πρωτογεράκης, Χαρίτος, Χατζηανδρέου, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι, Φραγκιαδάκης.

 

Πηγή: grandsport

Related posts

Ο Ιάλυσος 3-1 εκτός το Λουτράκι

Abola Team 2

Έπαιξαν το καθιερωμένο φιλικό με Ικαρο Νέας Ιωνίας οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας

Abola Team 2

Βασιλειάδης: «Με προβληματίζουν οι πολλές κίτρινες κάρτες στην ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 2