free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βασιλειάδης: «Με προβληματίζουν οι πολλές κίτρινες κάρτες στην ΑΕ Μυλοποτάμου»

Ο τεχνικός της ΑΕΜ έδωσε σύνθημα προς όλους να επικεντρωθούν στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την Παλαιόχωρα.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Βασιλειάδης από την εικόνα της ομάδας του και τον βαθμό που απέσπασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο (3-3).

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε σύνθημα προς όλους να αφήσουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούν στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την Παλαιόχωρα. 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και από το θετικό αποτέλεσμα που αποσπάσαμε.

Αγωνιστήκαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπου μαζί με το Αιγάλεω και το Φωστήρα θεωρώ πως είναι τα φαβορί για την άνοδο.

Νομίζω πως παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και είχαμε πολύ καλή παρουσία.

Πλέον αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και πάμε για το επόμενο, όπου θα κληθούμε να αγωνιστούμε στην έδρα μας με την Παλαιόχωρα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες που δεχθήκαμε και το γεγονός πως χάσαμε στο ματς τον Ζλατίνοφ με τραυματισμό και δυστυχώς το ρόστερ μας είναι περιορισμένο για το ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», τόνισε στις δηλώσεις του στο Rethymnosports.gr ο Λευτέρης Βασιλειάδης.

Πηγή: rethymnosports.gr

Related posts

Νίκησε τον Γιούχτα, ανακοίνωσε Καργιώτη ο Ηρόδοτος

Abola Team 2

Α. Παλτόγλου: Ομάδα ανταγωνιστική το Αιγάλεω με μικρό μέσο όρο ηλικίας-Προπονητής ο Βασιλειάδης-Όποιος θέλει ας έρθει να αναλάβει

Abola Team 2

Πειστικός και νικητής στο ντέρμπι με Προοδευτική ο Ιάλυσος επικράτησε με 2-0

Abola Team 2