free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πειστικός και νικητής στο ντέρμπι με Προοδευτική ο Ιάλυσος επικράτησε με 2-0

Με μία πειστική και ουσιαστική εμφάνιση, ο ΓΑΣ Ιάλυσος επικράτησε στο εντός έδρας ντέρμπι της Προοδευτικής με σκορ 2-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνική Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Δημήτρης Σταυλάς και Γιώργος Δελαπόρτας ήταν οι σκόρερ της νίκης των «τοξοβόλους», που τους διατήρησε μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε στα πρώτα 10 λεπτά με αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, καθώς προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος στην πρώτη ουσιαστική του επιθετική προσπάθεια, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με τον Δημήτρη Σταυλά να κάνει το 1-0 για τους «τοξοβόλους» στον 12ο λεπτό. Μετά το γκολ η Προοδευτική ανέβασε την απόδοση, αποκτώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το 21ο λεπτό.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι, πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης και βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Γιώργο Δελαπόρτα στο 24ο λεπτό να κάνει το 2-0.

Οι «τοξοβόλοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως η κεφαλιά του Δελαπόρτα στο 40ο λεπτό, μετά από την σέντρα του Σταυλά, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» του Κορυδαλλού ανέβασαν την απόδοση του, παίρνοντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας. Οι «τοξοβόλοι» από την πλευρά τους έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και μετά αναζητούσαν χώρους για να αντεπιτεθούν.

Η Προοδευτική παρότι είχε τον έλεγχο, δεν δημιούργησε ευκαιρία για να απειλήσει τους γηπεδούχους, εκτός από την φάση του 84ου λεπτού, όπου η κεφαλιά του Κανελλόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος κράτησε εύκολα το υπέρ του 2-0 μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, προσθέτοντας ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή του.

Τα γκολ

12ο λεπτό. Οργανωμένη επίθεση για τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον Κόλλα να πασάρει στον Φαβάλι και τον τελευταίο να κάνει την σέντρα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Σταυλάς που με ωραία προσπάθεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντίκου κάνοντας το 1-0 για τους «τοξοβόλους».

24ο λεπτό. Ο Σταυλάς εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, λάθος στην άμυνα της Προοδευτικής, το εκμεταλλεύτηκε ο Δελαπόρτας και πλάσαρε τον Μπαντίκο κάνοντας το 2-0 για τον ΓΑΣ Ιάλυσος.

Οι συνθέσεις: 

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο ( 65ο Βλάχος), Φαβάλι (85ο Αρχοντούλης), Κόλλα, Μπεγκλετζής ( 91ο Σπάρταλης), Δελαπόρτας, Δήμας (46ο Μαντικός).

Προοδευτική: Μπαντίκος, Τσαραούσης ( 53ο Φαμπίνιο), Ξυγκάκης, Ζίζυλας (83ο Ζιβάνοβιτς), Παπανικόλας, Μαρής, Βλάχος ( 62ο Χρήστου), Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Ντάλας, Κουιρουκίδης.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Παλαιόχωρα: «Όλοι μαζί για το τρόπαιο και τον συνάνθρωπο μας»

Abola Team 2

Παίκτης του Πανηλειακού ο Γκοτσούλιας

Abola Team 2

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Πετράς του ΠΟΑ

Abola Team 2