free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κερατσίνι, ο ορισμός της έννοιας ομάδα!

Παράδειγμα προς μίμηση για κορυφαίους συλλόγους αποτελεί ο τρόπος λειτουργίας της φετινής ομάδας των «ροσονέρι» σ’ όλα τα επίπεδα.

Τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων και θιασωτών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει στρέψει επάνω του το Κερατσίνι και απόλυτα δικαιολογημένα!

Οι «ροσονέρι» υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βασίλη Σπάθα παρουσιάζουν ένα σύνολο αξιοζήλευτο, το οποίο λειτουργεί  αψεγάδιαστα σε όλα τα επίπεδα και με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιου, δείχνοντας ότι δεν έχει ταβάνι φιλοδοξιών!

Το Κερατσίνι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών περνώντας σαν …. σίφουνας από την Σύρο επικρατώντας με το εμφατικό 0-5 του τοπικού ΑΟ Σύρου.

Γεγονός, που επέτρεψε στους έξι φορές Κυπελλούχους Πειραιά να διευρύνουν το εκπληκτικό αήττητο, που έχουν να επιδείξουν και στις τρεις διοργανώσεις, όπου έχει συμμετάσχει φέτος (Πρωτάθλημα, Κύπελλο ΕΠΣ Πειραιά και Κύπελλο Ερασιτεχνών).

Μα πάνω απ’ όλα συνδυάζοντας με μοναδική ικανότητα το άφθονο θέαμα με την ουσία!

Ιδανική αξιοποίηση του ρόστερ από τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Βασίλη Σπάθα

Ο προπονητής Βασίλης Σπάθας κάνει εξαιρετικό ροτέισον και τα εύσημα του ανήκουν εξ’ ολοκλήρου από την στιγμή κατά την οποία η ομάδα παρουσιάζει την ίδια αγωνιστική σοβαρότητα, προσήλωση, αλλά το κυριότερο, δείχνει «φρέσκια» σ’ όλες τις διοργανώσεις κι απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Όλοι οι παίκτες για όσο διάστημα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν, δείχνουν πανέτοιμοι και το κυριότερο ορεξάτοι να δπροσφέρουθν το κάτι παραπάνω, διατηρώντας παράλληλα την ομοιογένεια του συνόλου στα ίδια επιθυμητά επίπεδα.

Αυτό ισχύει τόσο για νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου παίρνοντσας συνεχώς ευκαιρίες, όπως για παράδειγμα οι Γιώργος Χονδρουδάκης, Βαγγέλης Θεοδώρου, Άγγελος Τρικαμηνάς, αλλά και ο νεοφερμένος Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος προϊόντος του χρόνου έχει αναδειχθεί σε κορυφαία επιλογή για το κέντορ της άμυνας, αλλά ακόμη και παίκτες με πλούσιο βιογραφικό, όπως ο Νίκος Μακρής, που δεν έχει μετρήσει πολλές συμμετοχές.

Όλοι τους,

Διοίκηση κορυφαίου επιπέδου!

Οι «ροσονέρι» έχουν την ευτυχία να διαθέτουν μία από τις πιο συνετές διοικήσεις που έχουν να επιδείξουν ερασιτεχνικά σωματεία! Σε  μία δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, η διοίκηση υπό τη Προεδρία του Αντώνη Αραβαντινού βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, αποτελεί «φάρο» για πολλούς άλλους συλλόγους, φροντίζοντας  εκ προοιμίου να δίνει καίριες λύσεις σε ο,τιδήποτε θέμα παρουσιαστεί, παρέχοντας άνεση και το κυριότερο ημερία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.όποτε έχει χρειαστεί, έχουν προσφέρει καίριες λύσεις κι έχουν καταφέρει να «κουμπώσουν» περίφημα στο όλο σύνολο χωρίς να πέφτει στο ελάχιστο η ποιότητα, αλλά και η αλληλοκάλυψη στο σύνολο των γραμμών.

Μία αγαπημένη οικογένεια!

Αυτό, που έχουν καταφέρει, όμως, όλοι στο Κερατσίνι, είναι ότι έχουν γίνει μία αγαπημένη οικογένεια κι αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος που ακολουθεί παντού τη ομάδα! Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σημείο της Ελλάδας!

Όποιος έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την κάθε δραστηριότητα αυτής της ομάδας θα καταλάβει από την …λεπτομέρεια πάρα πολλά! Και θα διαπιστώσει ότι την διαφορά σε όλους τους οργανισμούς, την κάνουν οι καλές παρέες, η οικογένεια, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλοεκτίμηση, η ομοψυχία!: Στοιχεία, τα οποία σε συνδυασμό με το ταλέντο την αφοσίωση, την σκληρή δουλειά, αποτελούν ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την επιτυχία.

 

Related posts

ΚΑΡΑΒΑΣ: Φουλ επίθεση κατά της ΕΠΣΠ από τους παίκτες

abola10

«Λευκή» ισοπαλία στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης

Η Αστυπάλαια 4-1 τον Ήφαιστο