free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους »

 

Το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Ως ευκαιρία πλήρους ανασυγκρότησης αντιμετωπίζουν στο «στρατόπεδο» της Κορωνίδας τα τέσσερα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ιστορική ομάδα των βορείων προαστίων ελπίζει μόνο σ’ ένα θαύμα, ώστε να εκπληρώσιε τον στόχο της παραμονής, ωστόσο, η συγκεκριμένη παράμετρος δεν εμποδίζει στο ελάχιστο τους ανθρώπους του συλλόγου να ξεκινήσουν από τώρα τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στα συγκεκριμένα ματς, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Νεοπεντελικό, το  οποίο θα είναι και το πρώτο του πρωταθλήματος χρονικά μετά την ραστώνη των εορτών του Πάσχα, ο τενχικός Γιάννης Καπράλος προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές , οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα νέων. Με ξεκάθαρο στόχο η τεχνική ηγεσία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Ο Γιάννης Καπράλος μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα:

«Από την προσεχή Τρίτη ξεκινάμε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό… Φιλοδοξία να είμαστε συγκεντρωμένοι σοβαροί καί ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…. Ευκαιρία τώρα νά δώσω χρόνο συμμετοχής καί σέ παιδιά από την ομάδα νέων για να δούμε ποιοί έχουν τίς προϋποθέσεις για του χρόνου.

 

 

.

Related posts

Ραφαηλίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

«Πέρασαν» από την Χρυσούπολη τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Χαραλαμπίδης: «Κάναμε την κορυφαία φετινή μας εμφάνιση!»

Kώστας Παλαιολόγος